L'OMET impulsa una activitat esportiva per celebrar el Dia de la Dona

Tot el que es recapti amb aquesta activitat es destinarà a l'entitat ‘No estàs sola’ que dona suport a dones que han patit violències masclistes

L'Ajuntament, a través de l’OMET, ha organitzat una activitat esportiva amb motiu del Dia de la Dona per a recaptar fons per a l'associació 'No estàs sola' de Sant Cugat, una associació de dones supervivents de la violència masclista que té com a objectiu acompanyar a altres dones maltractades i fer-les visibles.

Inclosa dins el programa d’actes del Dia de la Dona de Sant Cugat “Construïm les nostres sexualitats”, és una activitat oberta a tota la ciutadania que vol fomentar la pràctica esportiva i, alhora, sensibilitzar sobre les violències masclistes i promoure la igualtat dins el món de l'esport.

 

Les persones participants hauran de triar una distància i una modalitat esportiva per assolir-la. L'objectiu és completar el repte personal corrents, caminant, fent marxa nòrdica o en bicicleta, sempre que sigui a l'aire lliure. Recomanem escollir algun esport que no es practiqui habitualment per experimentar noves sensacions.

Qui vulgui participar es pot inscriure en la distància que vulguin que van des d'1 a 10 kilòmetres. Preu de l'activitat: es podran fer donacions de 5 €, 10 €, 15 € o 20 € que aniran destinades a l'associació esmentada.

Com participar?

  • Fer la inscripció mitjançant un formulari que estarà penjat a la pàgina web de l'OMET. Data límit: fins al mateix diumenge 14 de març.
  • Hauran de registrar les seves dades i fer el donatiu de 5 €, 10 €, 15 € o 20 € en línia amb targeta (pagament segur). Els diners es destinaran a l'associació 'No estàs sola' de Sant Cugat del Vallès.
  • S'ha de dur a terme l'activitat durant la setmana del 8 al 14 de març. Triar el dia i el recorregut que vagi millor. Equipar-se amb roba lila (samarreta, pantalons, complements...). Connectar el dispositiu o aplicació esportiva al seu mòbil.
  • Completar la distància a la qual s'ha apuntat (d'1 a 10 km) caminant, corrent, fent marxa nòrdica o en bicicleta. Oferim propostes de recorreguts opcionals en funció de les diferents distàncies i intensitats que estaran penjades a la pàgina web de l'OMET. Hi haurà un enllaç amb les diferents rutes i així es podran anar seguint amb el mòbil.
  • Compartir amb nosaltres les fotos de la cursa a les xarxes socials amb l'etiqueta: #setmanaesportivadonesomet
Cartell

Cartell

 

 
Comentaris

Destaquem