Oriol Alcázar dirigirà al masculí del Sant Cugat FC la temporada vinent

El tècnic santcugatenc ha firmat per dos anys amb el Sant Cugat FC, després que els vermell-i-negres hagin decidit no renovar a Joan García

El Sant Cugat FC ha anunciat, el dimarts 19 de maig, la incorporació d'Oriol Alcázar com a entrenador del conjunt masculí de cara la temporada vinent, després de decidir no renovar a Joan García, tècnic al capdavant del primer equip des de fa 2 temporades i mitja.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat FC, ha comentat amb el TOT Sant Cugat la decisió presa pel club: "Hem optat per no ser un club resultadista i hem considerat que el més convenient per l'equip i per la millora del conjunt era incorporar a Oriol Alcázar, un entrenador molt format i preparat".

D'altra banda, Santasusagna ha volgut lloar la feina de Joan García en aquest període amb els santcugatencs: "Volem agrair tota la seva implicació i dedicació i que hagi deixat líder a l'equip, un cop finalitzada la competició, i en possibilitats d'ascendir a 1a Catalana".

Amb això, la nova incorporació a la banqueta vermell-i-negre compta amb una gran experiència en el món del futbol, després de dirigir als combinats inferiors de la selecció de Tailàndia. "És la meva primera experiència en el futbol amateur i l'espero amb ganes de poder gaudir del futbol".

Més info: L'entrenador format al Sant Cugat FC que vol treballar al futbol d'elit

A més, el santcugatenc es mostra content de retornar al Sant Cugat FC, equip on va jugar durant molt de temps: "Em fa molta il·lusió poder tornar a casa i dirigir aquest projecte, amb jugadors formats a casa i incorporacions que ens puguin ajudar. Primer hem d'esperar la resolució de la federació i a partir d'allà, ens posarem a treballar".

El Sant Cugat FC ha finalitzat líder del grup 3 de 2a Catalana, després que la Federació Catalana de Futbol decidís donar per acabades totes les competicions. D'aquesta manera, els vermell-i-negres resten a l'espera de saber si la temporada vinent seran conjunt de 1a Catalana o s'hauran de quedar una temporada més a la 2a Catalana.

 

Joan García "decebut amb el club"

Per la seva banda, Joan García es mostra sorprès amb la decisió del club. "No m'havien confirmat la meva continuïtat oficialment, però fa 1 mes que estic treballant amb el pressupost de l'equip, amb les altres i baixes dels jugadors i enviant reports continus al Director Esportiu i al president. No esperava marxar així i ara em venen al cap moltes preguntes".

A més, el santcugatenc es mostra crític amb la decisió del club: "No correspon a una entitat centenària com el Sant Cugat FC aquest "obscurisme" i secretisme i el club no es mereix dirigents que tractin així a les persones. Em sento sorprès, dolgut i trist i m'hagués agradat més transparència, després d'assolir els objectius marcats al principi de temporada".

Joan Garcia va aterrar al club santcugatenc la temporada 2017/2018, ara fa 2 temporades i mitja. En la seva primera campanya, va mantenir l'equip a 1a Catalana, després d'agafar al Sant Cugat FC en posicions de descens en la 2a volta. En la seva segona temporada com a entrenador, l'equip va perdre la categoria i enguany, el conjunt se situava líder de 2a Catalana.

Amb tot, Joan Garcia confia començar un nou projecte esportiu: "Tinc trajectòria en el futbol català i espero poder iniciar un nou projecte. No obstant això, en aquests moments moltes banquetes ja estan tancades".

 
Comentaris

Destaquem