Oriol Cusó pren el relleu de la presidència de la Unió Ciclista Sant Cugat

Rafa Robledo, fins ara president, ha decidit renunciar al seu càrrec per no poder tirar endavant el projecte del Bike Park

La Unió Ciclista Sant Cugat compta amb nou president, després que Rafa Robledo hagi anunciat la seva renúncia, el darrer dimarts 13 d'octubre. D'aquesta manera, després de 2 mandats i mig, Robledo fa un pas al costat i l'actual vicepresident, Oriol Cusó, assumirà la presidència.

Així ho explica Rafa Robledo: "Sempre he sigut partidari que les presidències durin només 2 mandats, perquè així hi ha rotació i la junta es rejoveneix. És una manera de crear més iniciatives i que hi hagi més imaginació. No obstant això, en el meu cas vaig demanar poder fer una 3a candidatura, perquè estava molt engrescat amb el projecte Bike Park".

D'aquesta manera, Robledo va iniciar la seva 3a candidatura, sense cap altra candidatura que es presentés, amb la intenció de potenciar el Bike Park, un circuit tècnic i amb il·luminació artificial, que pretén comptar amb diferents espais, com dos circuits (curt i llarg) de bicicleta de carretera i patinatge en línia; un de BTT (també adaptat al ciclocròs); un de bike trial (s'hi podrà competir); un d'entrenament de BMX, i un circuit d'educació viària.

 
Carta de renúncia a la presidència de la UC Sant Cugat de Rafa Robledo. FOTO: Cedida

Carta de renúncia a la presidència de la UC Sant Cugat de Rafa Robledo. FOTO: Cedida

 No obstant això, l'actual situació a causa la COVID-19 ha deixat aturat el projecte. "Em vaig comprometre a fer un pas al costat quan veiés que el projecte no tenia continuïtat, i ara ha arribat al moment. Continuaré fomentant i treballant pel projecte, però amb una altra perspectiva" ha afegit Robledo, qui continuarà com a president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Amb això, Oriol Cusó assumirà els 2 anys i mig que queden de mandat. Optometrista de professió, però actualment prejubilat, Cusó va arribar a la Unió Ciclista Sant Cugat ara fa 8 anys. Vicepresident de la darrera junta, el santcugatenc encara la presidència "amb molta il·lusió i amb les ganes d'assolir els objectius marcats".

És per això, que el nou president explica els objectius marcats fins al final d'aquest mandat: "Per una banda, vull capgirar la situació econòmica que estem vivint al club a causa la COVID-19 i tinc ganes de començar a treballar amb l'Ajuntament".

A més, pel que fa als objectius interns, Oriol Cusó afegeix que la intenció de la Unió Ciclista Sant Cugat és "millorar l'escola de ciclisme i fomentar les seccions de Bike Trails i de Triatló. A més, volem donar continuïtat als joves (que no marxin quan acabin l'escola) i potenciar la part femenina, tant en la paritat a la Junta Directiva com en el nombre de ciclistes".

Finalment, Cusó ha assenyalat de la importància de seguir treballant amb el projecte del Bike Park, tal com va fer el seu predecessor: "És un projecte molt interessant, ja no només per la Unió Ciclista Sant Cugat, sinó per a la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem