Palau, de l'FS Sant Cugat: "Els derbis són partits tensos, però molt divertits de viure"

La capitana de l'FS Sant Cugat explica les sensacions del conjunt vermell-i-negre de cara al derbi i les aspiracions de l'equip per a aquesta temporada

El femení de l'FS Sant Cugat rebrà l'Olimpyc Floresta FS, el dissabte 17 d'abril a les 19 hores, en un derbi vibrant de la Primera Divisió. És per això que el TOT Sant Cugat ha parlat amb Marta Palau, una de les capitanes de l'equip, per saber com arriba al conjunt vermell-i-negre a l'enfrontament.

Marta Palau suma enguany la seva 3a temporada amb el conjunt vermell-i-negre, un any on la santcugatenca considera que l'equip pot fer un pas endavant: "El nostre objectiu és estar el més amunt possible i poder lluitar per l'ascens. Crec que tenim equip per poder-ho fer". Actualment, les santcugatenques arriben en la 4a posició en la classificació, amb un balanç de 3 victòries i 1 empat, i a 5 punts del CFS Arenys de Munt, líder de la competició, tot i comptar amb un partit pendent.

La capitana vermell-i-negra explica que els derbis "són partits sempre molt especials, en els quals ambdós equips tenim moltes ganes de guanyar. Són partits amb molta tensió, però també partits molt emotius i divertits i és un dels al·licients per jugar temporada rere temporada".

Pel que fa al duel d'aquest cap de setmana, Palau considera que el factor local pot ser un punt a favor de l'FS Sant Cugat: "El camp de l'Olimpyc Floresta FS és un camp difícil de jugar. A més, crec que enguany ens hem reforçat molt bé i tenim possibilitats de guanyar. No obstant això, ha sigut un any estrany, amb l'aturada per la COVID-19 i no arribem del tot rodades com ens agradaria a nosaltres".

Finalment, tot i l'FS Sant Cugat mantenir-se invicte en la competició i l'Olimpyc Floresta FS encadenar 2 derrotes consecutives, Palau creu que això no serà rellevant en el derbi: "Un derbi ho canvia tot. A més, estem a l'inici de la temporada i encara és molt aviat com per veure una classificació real".

 
 
Comentaris

Destaquem