Partit per oblidar del Qbasket Sant Cugat que encaixa una dolorosa derrota

Les blau-i-negres van tenir un molt pobre percentatge anotador i segueixen sense guanyar a casa

El femení del Qbasket Sant Cugat va perdre 26 a 63 davant el CE Sant Nicolau B, en un partit en el qual les blau-i-negres no van estar encertades ni en atac ni en defensa, el diumenge 20 de novembre. Amb això, les santcugatenques retornen al camí de la derrota i segueixen sense poder sumar com a local en aquesta 2a Catalana.

Des de l'inici el Qbasket Sant Cugat es va veure superat tant en defensa com en atac, i en acabar el primer quart, perdia 7 a 19. Les santcugatenques, tot i intentar-ho en el segon quart, seguien sense fortuna i encert, mentre que les sabadellenques estaven aplicant una gran defensa per marxar al pas pels vestidors amb el 13 a 33.

Després del descans, les santcugatenques van continuar sense símptomes de recuperació i, arran de les contínues pèrdues, el CE Sant Nicolau B va incrementar la seva diferència (23 a 51). Ja en el darrer quart, i sense cap mena de millora pel Qbasket Sant Cugat, les visitants van seguir amb la seva efectivitat per acabar vencent 26 a 63.

Amb aquesta derrota, les blau-i-negres segueixen en la darrera posició de la classificació, amb un balanç d'1 triomf i 6 derrotes. En la pròxima jornada, el Qbasket Sant Cugat visitarà la pista de la Unió Esportiva Sant Cugat, en un derbi en hores baixes per part dels 2 equips locals, el dissabte 26 de novembre a les 17:30 hores.