Partit rodó d'un CR Sant Cugat que aspira a l'alça a la Divisió d'Honor B

Els santcugatencs sumen el quart triomf en 6 partits i es col·loquen tercers a la classificació

El CR Sant Cugat guanya per un còmode 49 a 0 al Rugby Club València i suma la quarta victòria en 6 partits a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han completat uns grans 80 minuts de partit i s'emporten una important victòria per tal de seguir aspirant a estar entre els millors del grup.

En el partit, disputat el 27 de novembre, el CR Sant Cugat ha estat molt incisiu en atac i excel·lent en defensa, sense concedir cap assaig i situant-se gairebé tots els minuts a camp rival. Això s'ha vist reflectit en el marcador i és que passats 20 minuts ha marcat un 21 a 0. Ja en els instants finals del primer temps, han pogut sumar 7 punts més per posar el 28 a 0. A la segona part, el matx ha seguit amb el mateix guió i el CR Sant Cugat, molt efectiu amb els seus atacs, ha seguit fent mal a la defensa dels valencians. Gràcies a això, els blau-i-negres han pogut aconseguir tres assaigs més per posar el 49 a 0 definitiu.

Després del partit, l'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol, s'ha mostrat molt satisfet amb el triomf: "No hem baixat la intensitat en tot el partit i seguim treballant pel nostre objectiu, que és classificar-nos per la fase per l'ascens. L'equip està treballant molt bé, la dinàmica és molt bona i sobretot avui destaco la pressió defensiva, que ens ha facilitat recuperar moltes pilotes, això ens ha fet tenir molt bon ritme".

Amb tot, el CR Sant Cugat suma 5 punts i se situa tercer amb 19, en posicions de jugar la fase per l'ascens. En la propera jornada, els santcugatencs rebran l'XV Babarians Calvià, el cap de setmana de l'11 i 12 de desembre.

1a part de domini santcugatenc

En els primers minuts, l'RC Valencia han tingut i també la primera oportunitat després d'un cop de càstig que no ha sabut aprofitar. No obstant això, ràpidament els locals han realitzat un bon atac per avançar línies. Els santcugatencs, de forma insistent, han pogut fer la primera marca del partit després d'una melé gairebé a la línia de marca rival i Marc Garcia ha estat qui ha acabat plantant la pilota en zona d'assaig, a més, Mathis Bruyere ha convertit la marca per al 7 a 0. Amb l'avantatge en el marcador, el CR Sant Cugat s'ha instal·lat en camp rival i ha pogut combinar bé per tal de seguir amb la possessió de la pilota.

Tot i això, quan semblava que el CR Sant Cugat treia el cap, els locals han seguit amb la seva línia avançada i han pogut robar la pilota a partir de mig camp, per realitzar atacs amb verticalitat. Amb això Josep Guart, ha pogut fer el segon assaig del partit i Mathis Bruyere l'ha convertit per al 14 a 0. El CR Sant Cugat no ha parat de pressionar i gràcies a la bona pressió a partir de mig camp, Bruno Granell ha pogut fer la tercera marca, gairebé de forma consecutiva i amb la corresponent transformació de Bruyere, els santcugatencs han ampliat el marcador (21-0).

Finalment, ja als instants finals de la primera part, el partit ha continuat amb el mateix guió, els blau-i-negres no han cedit terreny en defensa i amb això una nova cursa d'Albert Grima que ha arribat amb rapidesa a zona de marca rival ha fet la quarta marca de l'enfrontament per als locals, que ha transformat Bruyere per al 28-0, tancant una gran primera part dels locals.

2a part per a certificar el triomf

El CR Sant Cugat ha començat la segona part igual d'intens que la primera amb les línies molt avançades i realitzant una gran pressió als vistants. Amb només cinc minuts disputats del segon temps, amb una bona combinació des del mig camp, Albert Grima ha realitzat una internada cap a la zona d'assaig i tot i que l'han intentat placar al final, ha pogut deixar la pilota a Albert Cantos que ha pogut fer l'assaig. Posteriorment, de nou Bruyere ha fet la transformació posant el 35-0.

Seguidament a això, el CR Sant Cugat ha abaixat la seva intensitat a l'hora d'atacar, també degut al còmode avantatge en el marcador. Tot i això, ha estat molt atent en defensa i no ha concedit espais entre línies i en la zona central i ha impedit curses en velocitat de jugadors de l'RC València. A més, després ha tornat a apujar les seves línies i amb agressivitat amb la pilota per intentar tornar a arribar a la zona d'assaig.

Ja a les acaballes del partit, els santcugatencs amb una bona defensa des de la darrera línia han seguit sense miraments intentant buscar els espais per ampliar el marcador. I amb això, Facundo Romano ha pogut fer un nou assaig per als de Dani Ripol, a més els blau-i-negres, a peus d'Eric Abellán, que ha transformat la marca han posat el 42-0. Finalment, els santcugatencs han continuat percutint a la zona d'assaig rival i tot i l'ampli avantatge han volgut anar a per més, davant un RC València que ha intentat acostar-se a camp rival, però Nico Gómez, amb la corresponent conversió d'Eric Abellán, ha posat el 49-0 definitiu i el que ha estat la rúbrica a un gran partit dels santcugatencs.