Pepe Díaz debuta en una Trail amb una meritòria medalla de plata

En la seva primera carrera de muntanya, el santcugatenc va finalitzar en la 2a posició d'entre 192 participants

L'atleta santcugatenc Josep "Pepe" Díaz Carretero (Club Runners Espanyol) va assolir, el diumenge 13 de setembre, una meritòria 2a posició en la Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet, la seva primera Trail per la muntanya. En la cursa de 12 quilòmetres, disputada a Santa Coloma de Farners, l'atleta va finalitzar amb un temps d'1:05:09 i es va quedar a menys d'1 minut del vencedor.

Així explica Pepe Díaz, el seu debut en una Trail: "Era la primera vegada que participava en una Trail i em vaig apuntar per les ganes que tenia de competir. Són carreres molt diferents, perquè hi ha moments que et trobes amb pujades molt fortes i altres que són molt tècnics, com haver de córrer sobre les roques".

Amb això, l'atleta entrenat per Jaume Leiva, i amb el suport de FisioYMés, va finalitzar en la 2a posició d'entre 192 participants, amb un temps d'1:05:09 i a només 59 segons del primer classificat, Aniol Pujiula, en una carrera on el podi el va tancar Net Puig, amb un temps d'1:09:03.

"La veritat que tenia l'esperança de poder optar al podi, tanmateix, em va sorprendre estar tan a prop del primer. Va haver-hi moments que pensava que podia tirar més, però la desconeixença a aquest tipus de proves em va fer ser més previngut" afegeix Díaz.

Amb tot, el pròxim repte del santcugatenc serà la Cursa de la Mercè, una cursa de 10 quilòmetres i disputada entre el dissabte 19 i el diumenge 20 de setembre. "Més que la posició, espero fer una bona marca al voltant dels 31:30 minuts" sentència Pepe Díaz.

 
 
 
Comentaris

Destaquem