Pepe Díaz corre més que mai a la Mitja Marató de Cambrils

L'atleta santcugatenc acaba quart en una cursa de 10 quilòmetres en la que ha superat la seva marca personal i ha quedat primer de la categoria sénior

El santcugatenc Josep "Pepe" Díaz Carretero ha assolit una marca personal a la Mitja Marató de Cambrils, disputada el diumenge 20 de juny. Tot i acabar en quarta posició de la cursa, l'atleta ha superat la seva marca personal de de 31 minuts i 33 segons, superant el 31:44, que era el seu rècord actual, a més, Díaz ha aconseguit la primera posició en la categoria sénior masculina.

Pepe Díaz, del Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés, ha acabat quart de la cursa a 56 segons del tercer classificat, Hugo Rodríguez, del club Viva Es Raiguer, que ha fet un temps de 30 minuts i 37 segons. Precisament, el primer classificat ha estat, l'entrenador de Pepe Díaz, amb un temps de 30 minuts i 13 segons i el segon Borja Aragoneses (CA San Sebastian de Los Reyes - Clínica Menorca), amb 30 minuts i 34 segons. 

 

Tot i la quarta plaça, Pepe Díaz, es mostra satisfet per haver superat la seva marca personal: "Hi havia molt nivell, amb molta gent de moltes parts d'Espanya. Hem sortit sis corredors molt forts, al principi m'he posicionat sisè, però durant la cursa he anat remuntat per poder acabar quart. En general, estic molt content perquè he superat la meva marca i he quedat primer de la meva categoria, tot i anar sol gairebé durant tota la cursa. L'objectiu, era fer podi i si no superar la meva marca i ho he pogut fer".

 
Comentaris

Destaquem