El PHC Sant Cugat veu acabada la competició dels 30 equips del planter

La mesura, presa per la Federació Catalana de Patinatge, pretén garantir la seguretat de tots els esportistes

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit donar per finalitzada les lligues d'hoquei sobre patins catalanes i posposar les competicions de patinatge artístic al setembre. D'aquesta manera, en un comunicat emès el divendres 17 d'abril, la Federació Catalana de Patinatge comença a buscar solucions per combatre l'expansió de la COVID-19.

D'aquesta manera, el Patí Hoquei Club Sant Cugat veu aturada la competició de tots els seus equips, excepte els primers equips masculins i femenins, en una decisió per garantir la seguretat de tots els esportistes. 

A més, la Federació Catalana de Patinatge ha decidit que no hi haurà descensos i pels ascensos prevaldrà la classificació un cop acabada la 1a volta de la competició. Aquesta mesura afecta 30 conjunts del PHC Sant Cugat, tot i que cap ha assolit l'ascens.

D'altra banda, l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat veu ajornada les competicions de les patinadores al setembre. Tanmateix, per Cristina Muñoz, presidenta de l'entitat: "En el cas que sigui possible reprendre les competicions, el nostre problema serà una qüestió d'instal·lacions. Si durant el juliol podem reprendre la normalitat, intentarem demanar entrenar amb normalitat, ja que nosaltres vam començar la temporada al gener i encara teníem molt treball per fer".

Amb tot, per pal·liar els efectes de l'aturada per l'expansió de la COVID-19, l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat segueix enviant vídeos als seus membres per treballar la condició física i tècnica des de casa. Finalment, Cristina Muñoz apunta que han recomanat a les patinadores "no utilitzar els patins per evitar possibles contagis si surten a les zones comunes o evitar lesions".

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem