El PHC Sant Cugat recupera la seva presentació d'equips mostrant la seva nova mascota

Els vermell-i-negres compten amb 44 equips i 340 jugadors en la temporada del seu 55è aniversari

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va presentar el conjunt d'equips que defensaran aquesta temporada l'entitat vermell-i-negre, en una jornada festiva, celebrada el divendres 25 de novembre al pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Amb això, el club va exhibir els 44 equips i 340 jugadors en la temporada del seu 55è aniversari.

Així doncs, aquesta temporada, el Solideo PHC Sant Cugat té 3 equips d'Escoleta, 1 minifem, 8 prebenjamins, 1 Fem11, 6 benjamins, 1 Fem13, 5 alevins, 2 Fem15, 3 infantils, 3 juvenils, 1 Fem17, 2 juniors, 6 sèniors (els primers equips competint en l'OK Lliga, màxima categoria estatal) i 1 veterà. "Fa 2 temporades que no podíem celebrar la presentació d'equips i el pavelló fa goig amb tots els nens i nenes, que són la principal raó de ser del club" afegia Raimon Casas, president de l'entitat.

2500b681 37dd 466a aba6 e089ab369566

El PHC Sant Cugat va rebutjar el masclisme durant la presentació d'equips. FOTO: Cedida


D'altra banda, i tenint en compte que la presentació es va celebrar durant el 25N, el Solideo PHC Sant Cugat va mostrar el seu rebuig cap a la violència masclista i va aprofitar l'ocasió per oferir la copa que el primer equip femení va aconseguir a Lliga Catalana. A més, el club vermell-i-negre va presentar la nova mascota de l'entitat, el gall del monestir, i en els pròxims dies obrirà una convocatòria per escollir el seu nom.

Finalment, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), el president de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons, i un membre del Comitè Català d'Hoquei Patins, Oscar Saldaña, no van voler perdre's la festa i van felicitar el Solideo PHC Sant Cugat per ser el club català amb més fitxes federatives.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem