El PHC Sant Cugat sua de valent per guanyar el CP Tordera amb 5 gols de Pau Gilabert

Els santcugatencs aconsegueixen una valuosa victòria per 7 gols a 5 per seguir a la part alta de l'OK Lliga Plata Nord

El PHC Sant Cugat guanya, aquest dissabte 23 de gener, a la tarda, el CP Tordera per 7 a 5 i aconsegueix la segona victòria consecutiva a casa a l'OK Lliga Plata Nord. A més, els homes entrenats per Joan Carles Vadillo, encara no han perdut cap partit a casa, ja que van acabar la primera volta invictes i aquest era el primer partit de la segona.

Amb aquesta victòria els santcugatencs són quarts amb 20 punts i segueixen sumant per intentar atrapar als tres primers classificats. Els vermell-i-negres, amb dos partits pendents per jugar de la primera volta, són a 5 punts d'HC Sant JustCP Manlleu, que tenen 25 punts i a 7 del líder el CP vilafranca amb 27. Els santcugatencs sumen 10 victòries, 2 empats i 2 derrotes en 12 partits disputats.

En el partit d'avui s'han vist molt exigits per un CP Tordera que en els 50 minuts ha estat dins del partit. El matx ha començat malament per al PHC Sant Cugat amb un gol de Jordi Mateos per als torderencs al minut 8 de partit. Vuit minuts després David Yepes ha empatat l'electrònic a 1 amb una falta directa i a tres minuts pel descans Pau Gilabert ha fet el 2-1 i els vermell-i-negres han remuntat el partit. Tot i que, un minut despres, un altre cop Jordi Mateos ha fet el 2-2 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la reapresa, al minut 2, Yepes ha fet el 3-2 i en quatre minuts del 4 al 8, Pau Gilabert ha fet tres gols que semblaven sentenciar el partit amb el 6-2. Tot i això, dos gols del CP Tordera ambdós de falta directa han posat el 6-4 i quan semblava que el partit estava més igualat i els locals estaven patint més, Pau Gilabert, des de la falta directa ha posat el 7-4 i el cinquè en el seu compte particular. Trenta segons després Miquel Grau ha fet el 7-5 però els vermell-i-negres han pogut mantenir una valuosa victòria.

Després del partit, Joan Carles Vadillo, ha valorat la victòria: "Ha estat un partit molt més dificil del que el marcador ha anat dient, ells són un equip que fa que no entris gaire en joc, la seva defensa és molt sòlida i en atac juguen un 2 i 2 molt obert i és complicat treure'ls la pilota. A la primera part crec que hem tingut més pressa que a la segona en la que hem pogut obrir el marcador i, per tant, jugar més còmodes".

Finalment, ha seguit insistint en el fet que com a locals no poden fallar: "Tenim molt poc marge d'errada i a casa no podem fallar, perquè fora de casa ens costa més. La setmana que ve visitem Maçanet, que serà una pista molt complicada".

La propera jornada el PHC Sant Cugat visita la pista del Shum Frit Ravich en un duel directe, ja que els maçanetencs són cinquens amb 19 punts. El partit es disputarà el dissabte 30 de gener a les 20:00 hores.