El PHC Sant Cugat suma el primer triomf de la 2a fase davant el CP Las Rozas

Les vermell-i-negres capgiren l'electrònic i sumen els primers 3 punts d'aquesta 2a fase per optar a les eliminatòries pel títol

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat 3 a 1 al CP Las Rozas i aconsegueix la primera victòria en la 2a part de l'OK Lliga, el dissabte 20 de febrer. Les santcugatenques han rebut una diana en els primers compassos, però amb dianes d'Andrea Massons, Txell Gimeno i Alba Ambrós han assolit donar la volta a l'electrònic i sumar els primers 3 punts d'aquesta 2a fase.

En la primera part, l'equip madrileny ha estat el primer a colpejar, amb un gol en el minut 10, en l'única ocasió clara que han tingut en la 1a part. Per la seva banda, les locals ho han intentat de totes les maneres, però no han pogut perforar la porteria rival abans del pas pels vestidors.

En la represa, les santcugatenques, lluny d'arronsar-se, han pogut donar la volta en l'electrònic ràpidament, primer amb una diana d'Andrea Massons i posteriorment amb un gol de Txell Gimeno, només transcorreguts els primers 5 minuts del segon parcial. Tot i l'avantatge, l'equip ha seguit buscant la porteria rival i finalment, en el darrer minut, Alba Ambrós, des de falta directa.

Beto Borregán, tècnic de les santcugatenques, valora molt positivament el triomf: "És important seguir sumant per ratificar la feina que estem fent aquesta temporada. Hem jugat un partit molt complet en totes les línies i, tot i que no hem estat encertades en la 1a part, els partits duren 50 minuts."

Amb tot, les locals sumen 3 punts més en la classificació i se situen amb 6 punts en la classificació quan encara queden 6 jornades per disputar. Les santcugatenques hauran d'acabar entre les 4 primeres, posició que momentàniament es troba a 4 punts, si volen disputar les eliminatòries pel títol, i el seu pròxim repte serà, el dissabte 27 de febrer, davant el Telecable HC. "Competirem com en les darreres jornades. Sabem de la dificultat, davant un equip amb grans jugadores, així que intentarem realitzar un partit molt sòlid" ha sentenciat Borregán.