Pla i Serres participen en la fita històrica d'Espanya de rugbi a 7 de vèncer a Fiji

Els santcugatencs han estat presents en la primera victòria d'Espanya de la història contra Fiji, doble campiona olímpica

Els jugadors del Club de Rugby Sant Cugat Pol Pla i Josep Serres han escrit el seu nom amb or en la història del rugbi espanyol, i és que ambdós santcugatencs han estat presents en la primera victòria de la història d'Espanya de rugbi a 7 a Fiji, el divendres 3 de desembre, en l'HSBC World Rugby Sevens Series de Dubai. Així doncs, amb un resultat de 19 a 33, l'equip espanyol suma el primer triomf d'aquesta fase de grups, després d'haver perdut amb Argentina, i doblega per primera vegada al país oceànic.

En el partit, tant Pla com Serres han sortit en el 7 inicial davant la república insular de Fiji. A més, Pol Pla ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb un assaig. Tot i que al pas pels vestidors el marcador era de 14 a 14, en la represa, el combinat espanyol no ha deixat de creure i s'ha endut el partit per 19 a 33, després d'una excelsa 2a part.

Així doncs, i enquadrats en el grup C, Espanya suma una victòria (precisament contra Fiji) i una derrota (davant d'Argentina per 21 a 14) i buscaran, el mateix divendres 3 de desembre, la seva classificació pels quarts de final davant França. Un triomf permetria a l'equip nacional passar de ronda, mentre que una derrota deixaria a Espanya en mans de tercers.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem