Podi per a Anna Monsó, Clara Fernàndez i Nerea Pérez al Campionat de Catalunya Absolut

El Club Muntanyenc Sant Cugat s'adjudica quatre medalles més, tres plates i un bronze, al Campionat de Catalunya Abosolut d'atletisme

Una vegada més el Club Muntanyenc Sant Cugat, puja al podi en un campionat d'atletisme. Aquesta vegada, 3 atletes santcugatenques van fer podi al Campionat de Catalunya Abosolut disputat a l'Estadi Municipal d'Igualada, el passat 12 d'octubre. En l'edició centenària de la competició, el club santcugatenc va aconseguir tres plates i un bronze, sumant així 4 noves medalles en el seu palmarès. Anna Monsó, amb el doble subcampionat a les proves de 100 i 200 metres llisos i Clara Fernández i Nerea Pérez, segona i tercera al salt amb perxa, van ser les partíceps 4 noves medalles per al club santcugatenc.

L'atleta santcugatenca Anna Monsó va fer doblet al aconseguir dues medalles de plata a la prova de 100 metres llisos amb una marca de 12,301 segons, només tres dècimes per sota de Marina Lamata Márquez, de la Unió Colomenca d'Atletisme, amb una marca de 12,304 segons. L'altre plata la va aconseguir als 200 metres llisos amb una marca de 25,12 segons. En ambdues proves, quedant per sota de la primera classificada, Anna Obradors, de L'Hospitalet Atletisme.

Les altres dues medalles van ser per a Clara Fernández i Nerea Pérez, amb una plata i un bronze, respectivament, en la prova de salt amb perxa. Nerea Pérez va fer un salt de 3 metres i mig, per endur-se el bronze i Clara Fernández un salt de 3,70 metres per aconseguir la plata.

En categoría masculina, també va haver-hi un participant del Club Muntanyenc Sant Cugat, José González, que va quedar quart als 800 metres llisos amb un temps d'1:55:41.

Així doncs, el Club Muntanyenc Sant Cugat va assolir la 22a posició al campionat en categoria masculina amb 5 punts, la 6a posició en categoria femenina amb 27 punts i la 10a posició amb 32 punts a la classificació de les dues categories juntes al final del campionat.

Per a Toni Corgos responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat: "Primer de tot, m'agradaria destacar que hem aconseguit competir, perquè tal com està la situació, si ens agafa una setmana mes tard, ja no haguessim pogut competir. Per a mi, les marques és el de menys, el que importa sobreot al club és les medalles, el principal objectiu. Estem molt contents perquè el club segueix en creixement, tant en marques com en quantitat d'atletes".