Presència d'atletes santcugatencs en el triomf de Catalunya en el Campionat de Seleccions

Dels 4 membres del Club Muntanyenc Sant Cugat que van representar a Catalunya, tres d'ells aconseguien pujar al podi

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Elda Romeva, Aleix Fuchs, Antoni González i Mathios Rodríguez han ajudat a Catalunya a endur-se el Campionat d'Espanya de Seleccions Sub-18, un campionat disputat el dissabte 4 de juny a Valladolid. Els santcugatencs, així, van sumar 2 or i 2 plates representant a la selecció catalana en la competició.

La gran protagonista va ser Elda Romeva, i és que l'atleta va aconseguir la medalla d'or en el triple salt, amb un únic salt de 12.50 metres en el seu primer intent. D'altra banda, Aleix Fuchs va ser medalla de plata en la prova de 100 metres, amb un temps d'11.01, i obtenia l'or en el 4x100, amb un temps de 44.01, sent Rècord d'Espanya. A més, Antoni González també pujava en el segon graó del podi en el salt d'altura, amb una marca de 2.01. Finalment, Mathios Rodríguez era 10è en el salt de longitud, amb un salt de 6.33 metres.