Presència santcugatenca en els PadelSpain World Padel Awards

Els premis que reconeixen als protagonistes del pàdel espanyol compten amb les candidatures de Marta Marrero, #forçamiquel i l'Augusta Pàdel

La nova edició dels PadelSpain World Padel Awards, uns guardons que reconeixen la bona feina de diferents protagonistes del pàdel d'Espanya, té clar color santcugatenc i és que enguany, fins a 3 candidatures provenen de Sant Cugat: Marta Marrero, #forçamiquel i el Pàdel Augusta.

Així doncs, Marta Marrero, actual número 1 del rànquing mundial i 5a en el Race by Cupra 2020, ha estat nominada a millor jugadora de l'any, juntament amb Lucía Sainz i Gemma Triay (actuals números 1 del Race by Cupra 2020) i amb Alejandra Salazar i Ari Sánchez (números 3 del Race by Cupra 2020).

D'altra banda, el Pàdel Augusta, pàdell regentat per Marrero, ha estat nominat com a millor club d'Espanya juntament amb el Reserva del Higuerón Resort (Màlaga), l'RC Polo (Barcelona), el CP La Moraleja (Madrid) i la Ciudad de la Raqueta (Madrid).

Finalment, la iniciativa solidària #forçamiquel, un torneig de pàdel per a recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació contra el càncer infantil, després que Miquel Aydogán morís per aquesta malaltia el 21 d'abril del 2013, ha estat també nominada per la seva tasca solidària. Impulsada per Marc Carballeira, tiet de l'infant, i Raquel Martínez, en les 7 edicions del torneig s'han recaptat uns 190.000€ per a la investigació contra el càncer infantil. Els altres candidats són: ASPADO, Palas para todos, Fundación GMP i Fundación Pablo Horstman.

Per a Marc Carballeira, impulsor del #forçamiquel: "Per a nosaltres és el reconeixement a la feina ben feta en els darrers anys. Tot i que enguany no hem pogut celebrar la 8a edició, la volem celebrar el 2021 amb més força que mai".

Amb tot, les votacions es poden realitzar de manera telemàtica fins al dilluns 7 de desembre i el nom dels guanyadors es farà públic el pròxim dijous 10 de desembre, en unes nominacions que a més hi ha el premi al millor jugador, al millor entrenador, al jugador i jugadora revelació, la millor pala, la millor raqueta, les millors sabates, el millor circuit amateur i a la millor innovació.

 
 
Comentaris

Destaquem