Presentació del llibre "100 històries del córrer" al Club Muntanyenc Sant Cugat

L'entitat santcugatenca acollirà la presentació del llibre del periodista i escriptor Xavier Bonastre juntament amb Jordi Robirosa, qui exercirà de presentador

El periodista esportiu, Xavier Bonastre Thió, presentarà el seu nou llibre 100 històries del córrer a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. La presentació, celebrada el divendres 10 de maig a partir de les 19.30 hores, serà moderada pel santcugatenc Jordi Robirosa i en ella, es parlarà sobre el llibre, les curses populars i tot el que envolta aquest món esportiu.

Xavier Bonastre compta amb una dilatada experiència en les curses populars, ja que les 752 en les quals ha participat, a més de 54 maratons, ho avalen. "El títol defineix molt bé el llibre, ja que explico anècdotes i històries de les meves participacions en les curses populars, a més de consells útils per a corredors, tot amb un caire autobiogràfic, doncs a partir d'això, em despullo al lector: qui sóc, d'on vinc...", explica el periodista català en relació al contingut del llibre.

A més, el rubinenc, coescriptor del llibre El impulso de Beamon, parla dels lectors als quals espera que arribi el llibre: "En principi, pot semblar que la gent més interessada en el llibre siguin corredors. Tanmateix, igual que sense ser policies llegim novel·la negre, aquest és un llibre que pot agradar a tothom".

Amb tot, Xavi Bonastre confia seguir ampliant les seves "100 històries del córrer" a les 4 xifres: "Tinc l'aspiració de seguir corrents fins als 80 o 90 anys. La idea és córrer amb seny, córrer menys distància per poder-ho fer durant més anys".

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?