Priante i Quiles, en el podi de la Lliga Catalana de tir amb arc en sala

Adolf Priante aconseguia l'or en l'arc nu, mentre que Raul Quiles es feia amb el bronze en l'arc recobrat

Els arquers del Club Arquers Sant Cugat Adolf Priante i Raul Quiles van aconseguir pujar al podi en la Lliga Catalana de tir amb arc en sala, que es va disputar en 3 tirades d'octubre a desembre. Amb això, mentre que Priante s'adjudicava la medalla d'or en l'arc nu, Quiles aconseguia el bronze en l'arc recobrat.

D'aquesta manera, en l'arc nu, Adolf Priante acabava la primera tirada en la primera posició amb 509 punts, en la 2a tirada finalitzava en la 3a posició, amb 501 punts, mentre que en la 3a tirada era 5è, amb 489 punts. Amb això, l'arquer s'adjudicava l'or, per davant de David Garcia i d'Ariel Arrastia.

En el cas de Raul Quiles, el santcugatenc participava en la categoria d'arc recobrat i finalitzava en la 3a posició de la classificació, obtenint així el bronze. En la primera tirada, Quiles era primer amb 550 punts, en la 2a tirada, era 3r amb 528 punts, mentre que en la darrera no participava. La competició la guanyava Pablo Mercader, mentre que el segon era Arnau Peña.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem