Tot a punt per a una nova edició del Futures de tennis del Club Esportiu Valldoreix

Un any més, el Club Esportiu Valldoreix serà l'escenari del prestigiós Torneig Futures BTT Tennis Academy de Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix acollirà una nova edició del Torneig Futures BTT Tennis Academy, i ja en van 15, un torneig masculí de terra batuda el qual comptarà amb tenistes de tot el món. En el torneig, que es disputarà del diumenge 9 de maig al diumenge 16, els participants buscaran aixecar el títol d'aquesta competició del circuit de la Federació Internacional de Tennis, un torneig que dona punts pel rànquing ATP, i que reparteix 15.000 dòlars en premis en metàl·lic.

 
POSTER FUTURES 2021 (2)Així doncs, el diumenge 9 iniciarà la prèvia de la competició, en la qual participaran 64 jugadors que buscaran una de les 8 places en joc per a disputar la fase final. A partir de l'11 de maig, serà el torn de la fase final del torneig, una fase que iniciarà en els setzens i que acabarà el diumenge 16 de maig amb la final, a les 11 hores.

D'altra banda, el Torneig Futures BTT Tennis Academy també comptarà amb la competició de dobles, una competició en la qual participaran 32 parelles i les finals de la qual es jugaran el dissabte 15 de maig, cap al migdia.

 
Comentaris

Destaquem