El Qbasket Sant Cugat cau com a local en l'estrena de la 2a Catalana

Els blau-i-negres, que van descansar en la primera jornada de la competició, van arrencar amb mal peu la 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat va perdre davant del CB Esparreguera per 61 a 88 en el debut de l'equip a la 2a Catalana, el diumenge 2 d'octubres. Els blau-i-negres van anar a remolc en tot moment, després d'un mal inici de partit, i van caure de manera contundent en el seu retorn a la 2a Catalana.

Així doncs, els santcugatencs van encaixar un dolorós 2 a 13 en els primers 4 minuts de partit, obligant que els locals haguessin de remar en tot moment, però sense èxit, i és que en els primers 10 minuts cedien 17 a 27. En el segon quart, tot i que el Qbasket Sant Cugat va millorar el seu joc i el seu control, va seguir 10 per sota al pas pels vestidors (32 a 42).

En la represa, ambdós conjunts van incrementar la seva intensitat, no obstant això, els esparreguerins es van mostrar més encertats de cara a la cistella. D'aquesta manera, la poca claredat en les definicions o les pèrdues de pilota dels locals van portar el partit al 45-58. En el darrer parcial, el Qbasket Sant Cugat, sense complexos, va plantar cara al partit, situant-se a només 6 punts. Al final, però, va estar un miratge, i els blau-i-negres van acabar perdent 61 a 88.

Amb aquesta derrota, el Qbasket Sant Cugat arrenca amb mal peu en el seu retorn a la 2a Catalana. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del Bàsquet La Salle Manresa B, el diumenge 9 d'octubre.