Presentació dels equips del Qbasket Sant Cugat. FOTO: Anna Bassa.

Esports

El QBasket Sant Cugat presenta la temporada 19/20 amb l’objectiu de seguir creixent

El club presenta 14 equips, 10 masculins i 4 femenins, amb la novetat del restaurant La Bolera com a nou patrocinador

El QBasket Sant Cugat ha presentat aquest dissabte, 5 d'octubre, al migdia, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, els 14 equips del club, amb 10 conjunts masculins i 4 femenins. El club el formen 2 equips pre-infantils masculins, 2 equips infantils (1 masculí i 1 femení), 4 cadets (3 masculins i 1 femení), 2 júniors (1 masculí i 1 femení), 1 sub-21 masculí i 3 sèniors (2 masculins i 1 femení).

Primer s'ha produït la presentació dels 14 equips, tot i que han presentat un pre-infantil més a l'espera de poder inscriure l'equip a la federació catalana i que pugui jugar. Sobre això, el vicepresident del QBasket, Javi Martínez, amb qui hem pogut parlar, ha assegurat que "hi ha nens en llista d'espera per poder jugar, però el club manca d'instal·lacions perquè els nens puguin entrenar, per això demanem a l'Ajuntament que es faci un esforç per fer més instal·lacions esportives, ja que ells també tenen dret de practicar l'esport". Tot i això, el vicepresident també ha destacat el progrés positiu del club en tots els aspectes: "El club té una molt bona base de jugadores i jugadors i això ens fa créixer".

L'alcaldessa destaca la presència d'equips femenins en totes les categories

Després s'han produït els parlaments en què l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha destacat la joventut i les ganes de créixer del club. També la importància que en cada categoria hi hagi un equip femení, ja que això reforça l'influència de la dona en l'esport i el bàsquet. Diu Ingla, que "les nenes necessiten referents des del principi en totes les categories". També ha assegurat que el club ha crescut amb els ascensos del sènior masculí i femení a Primera i Segona Catalana respectivament.El president del QBasket, Quique Sánchez Aranda, ha assegurat que "en un futur volem fer més equips, pero ens mourem entre uns 15 o 20". Ttambé destaca que és un orgull que "els ascensos que han aconseguit els primers equips masculí i femení són amb jugadors només de Sant Cugat". El president també ha dit que "aquesta temporada tindrem un nou patrocinador, el restaurant La Bolera, a qui volem donar les gràcies, ja que podrem gaudir de més recursos".

L'acte ha acabat amb una foto de família de tots els equips per a la temporada 19/20, una temporada que el president titlla de "còsmica i emocionant".