El QBasket Sant Cugat es veu superat pel CB Matadepera en el primer partit de la temporada

Els santcugatencs han perdut vers el CB Matadepera per 88-81 en un primer partit molt disputat

El QBasket Sant Cugat debuta amb derrota a la pista del CB Matadepera per 88 a 81 i comença amb una desfeta la temporada a la 1a Catalana. Excepte en l'inici del matx, els santcugatencs han anat tota l'estona per sota en el marcador, tot i que no s'han desenganxat en cap moment del partit, però no han pogut aconseguir el triomf en el primer partit.

En el partit, disputat el diumenge 26 de setembre, els primers 10 minuts han acabat amb un igualat 25 a 22 en el marcador i en el segon quart, els d'Agustí Forné han pogut enganxar-se encara més al partit amb un parcial de 20 a 22, amb això s'ha arribat al pas pels vestidors amb un ajustat 45 a 44 a favor dels locals. Tot i la igualtat de la primera part, un parcial de 22 a 10 ha obert escletxa en el marcador i ha posat 13 punts de diferència per al CB Matadepera (67-54), ja en els darrers 10 minuts de partit, tot i que els santcugatencs han arribat a col·locar-se a 4 punts per sota (81-77) i que han anotat 27 punts, els locals han acabat emportant-se la victòria amb 21 punts anotats (88-21).

Tot i la derrota, el tècnic del Qbasket Sant Cugat, Agustí Forné, ha valorat la lluita dels seus jugadors: "Hem competit fins al final i la veritat és que estic content del treball i del rendiment dels jugadors tot i les circumstàncies, ja que hem arribat al partit amb només set jugadors séniors i això s'ha notat, ells han portat la iniciativa i hem anat tota l'estona a remolc".

El proper compromís del QBasket Sant Cugat serà a casa davant el CB Granollers 2, el diumenge 3 d'octubre a les 17:45 hores.