Ramon Adàlia torna a dominar el triple salt en el Campionat d'Espanya sub-23

El santcugatenc, atleta de l'AA Catalunya, va guanyar la prova del triple salt amb una marca de 16.07 metres

Ramon Adàlia, atleta de triple salt de Sant Cugat, segueix regnant en els campionats estatals i, després d'adjudicar-se el Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques (el dissabte 19 de setembre), enguany s'ha proclamat campió del Campionat d'Espanya sub-23.

Més info: Ramon Adàlia suma 12 punts per a Catalunya en el Campionat d'Espanya per Comunitats

Disputat a Sevilla, entre el dissabte 26 de setembre i el diumenge 27 del mateix mes, l'atleta de l'AA Catalunya s'emportava la competició amb un salt de 16.07 metres, un salt aconseguit en el seu penúltim i 5è intent. No obstant això, els 15.97 metres del seu 2n intent, tots els altres van ser nuls, ja haurien estat suficients per vèncer, ja que el podi el van tancar Eneko Carrascal (de la Real Sociedad, amb un salt de 15.51 metres) i Alexander Barreiro (del Lugo RC Ramos Loures, amb una marca de 15.08 metres).