Rècord de participants en l'International Tennis Senior Valldoreix

Per a l'edició del 2019, el Club Esportiu Valldoreix sol·licitarà a l'Internacional Tennis Federation que aquest campionat, que ara és de grau 2 sobre 5, passi a ser d'1, el més important

El Club Esportiu Valldoreix ha aconseguit, amb 120 participants, rècord de participació en la vuitena edició de l'International Tennis Senior Valldoreix, que s'ha jugat entre el 10 i el 15 de setembre. En el campionat, que forma part del circuit Internacional Tennis Federation (ITF) en categoria sènior i que dona punts pel rànquing mundial, hi han partitcipat jugadors i jugadores de 14 països europeus i africans, amb alguns dels millors tenistes de l'Estat espanyol. Les categories que estableix la competició han estat de +35 a +80.

Destaquen Nacho Pardo i Gisela Riera

Cal destacar la victòria de Nacho Pardo, soci del Club Esportiu Valldoreix, sobre Cèsar Garcia, per 6-3 3-6 i 6-3, en la categoria +45 masculí. La santcugatenca Gisela Riera ha perdut la final en la categoria +35 femení davant Rosa Sitja, per 6-2 i 6-3.

Demanaran el grau 1

Per a l'edició del 2019, el Club Esportiu Valldoreix sol·licitarà a l'Internacional Tennis Federation que aquest campionat, que ara és de grau 2 sobre 5, passi a ser d'1. El grau 1 és el més important.

 
Comentaris

Destaquem