Rècord històric de podis per a la UESC en el Campionat de Catalunya

Els palistes vermell-i-negres van assolir 15 medalles, amb un total de 4 ors, 5 plates i 6 bronzes

Els joves jugadors de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat segueixen en un estat pletòric, i és que el club vermell-i-negre va aconseguir 15 podis en el Campionat de Catalunya, que es va celebrar entre el dissabte 9 i el dijous 14 d'abril a Valls. Amb això, el club santcugatenc va ser el club que va assolir més podis en tot el Campionat de Catalunya, amb un total de 4 ors, 5 plates i 6 bronzes.

Així doncs, els palistes Àlex Moreno i Bruno Huertas es van adjudicar la medalla d'or en els dobles infantils, després de vèncer 3 a 0 en la final a Marc Amill i Francesc Carrera. A més, ambdós jugadors de la UESC també van aconseguir la medalla d'or en la categoria infantil per equips, juntament amb Tian Qi Zou, després de guanyar 3 a 2 al CTT Borges.

Les noies del primer equip també van ser protagonistes, i és que Mariona Munné, Laia Munné i Àlexia Guarch s'adjudicaven la medalla d'or en la categoria sub-21 per equips, després d'acabar líders, amb un ple de 4 victòries. A més, Mariona Munné, obtenia l'or també en la categoria de dobles sub-21 juntament amb la vigatana Sílvia Coll, després de guanyar 3 a 0 a Jana Riera i Clara-Jonia Olivera.

10 medalles en femení i 5 en masculí

En el cas de les medalles de plata, la UESC va obtenir un total de 5. Així doncs, en el cas de la competició individual, Àlex Moreno es va alçar amb el subcampionat en l'infantil masculí; en el cas dels dobles, Sofia Carro i Cristina Estivill (en aleví femení) i les bessones Laia i Mariona Munné (en juvenil femení) certificaven una meritòria 2a posició; mentre que en equips, Tian Xiang Zou i Christian Callejón feien parella amb l'andorrà Oriol Martínez (Valls del Nord) per assolir la medalla d'argent en aleví masculí, igual que Laia Munné, Mariona Munné i Àlexia Guarch en juvenil femení.

Finalment, pel que fa a les medalles de bronze, la UESC va sumar 6: Agnès Llovet (fent dobles amb la sabadellenca Karen Yang en benjamí femení), Sofia Carro (individual femení aleví), Sofia Carro i Cristina Estivill (equips aleví femení), Tian Xiang Zou (individual masculí infantil) i Mariona Munné (individual juvenil femení i individual sub-21 femení).