Remuntada èpica del Qbasket Sant Cugat en el darrer quart

Els blau-i-negres perdien de 18 punts abans d'arrencar els darrers 10 minuts de joc

El masculí del Qbasket Sant Cugat va aconseguir una victòria agònica, i és que els blau-i-negres van derrotar 61 a 63 al CB Castellet, el diumenge 4 de desembre. Els santcugatencs, així, capgiraven un 56 a 38 advers en el darrer quart amb un tir de Víctor Ballesteros.

En l'inici del partit, els visitants no van sortir amb la intensitat necessària i van ser castigats amb l'encert del tir exterior rival, marxant amb el 20 a 13 en el primer quart. En el segon parcial, el ritme dels santcugatencs no millorava i això ho aprofitava el CB Castellet per obrir una escletxa en el marcador (34 a 23).

Tot i que en l'inici de la represa va haver-hi una tímida reacció del Qbasket Sant Cugat, els locals van fer un pas endavant i van deixar quasi sentenciat el duel, amb el 56 a 38 en el 3r quart. Com si es tractés d'un altre equip, el Qbasket Sant Cugat va sortir en el darrer parcial amb una agressivitat diferent, i a còpia de recuperar pilotes, va capgirar el partit amb el definitiu 61 a 63.

Amb aquesta victòria, els blau-i-negres es retroben amb el camí del triomf, després de caure en la darrera jornada en el derbi santcugatenc, i escalen a la 5a posició de la classificació. En la pròxima jornada, el Qbasket Sant Cugat és un dels dos equips de la competició que descansara.