Els resultats esportius del cap de setmana

El Club de Rugby Sant Cugat debuta a la Divisió d'Honor B amb victòria a domicili davant el Rugby Club L'Hospitalet per 15 a 20

El Club de Rugby Sant Cugat aconsegueix el triomf en el debut a la Divisió d'Honor B aquesta temporada davant el RC L'Hospitalet per 15 a 20 en el partit disputat aquest dissabte 24 d'octubre.

Els santcugatencs han acabat amb un marcador a favor de 7 a 17 a la primera part i han arrodonit la victòria a la segona amb el resultat final per cinc punts d'avantatge, 15 a 20. Amb això, els blau-i-negres sumen la victòria en el primer partit de la temporada i són tercers a la classificació del grup B de la competició amb 4 punts.

Els santcugatencs debutaran al camp de rugbi de la ZEM La Guinardera aquesta temporada el pròxim 31 d'octubre.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix la segona victòria consecutiva a la Superlliga Iberdrola

Les santcugatenques remunten un marcador d'1 a 2 a favor del Feel Volley Alcobendas i sumen la segona victòria de la temporada i la segona consecutiva a la competició després d'haver guanyat aquest dissabte 24 d'octubre a les madrilenyes en el tie-break per 3 a 2, un equip que arribava invicte a la competició.

Les de Rafa Ruiz han guanyat el primer set per 28 a 26 i els dos següents sets els ha perdut, 19 a 25 el segon i 16 a 25 el tercer. Finalment, el DSV CV Sant Cugat ha completat una remuntada, amb un 25 a 12 en el quart set i un 15 a 12 en tie-break per posar el 3-2 final.

Amb aquesta victòria les santcugatenques són novenes a la competició amb 4 punts després de dues victòries i dues derrotes en els quatre primers partits disputats a la Superlliga Iberdrola.

La propera jornada les santcugatenques visiten la pista del CV Kiele Socuéllamos, 3r classificat amb 7 punts amb 3 victòries i 1 derrota, el dissabte 31 d'octubre a les 18:00 hores.

El Junior FC empata davant el Club de Campo i continua invicte a la Divisió d'Honor Femenina

El conjunt femení del Junior FC ha empatat a 1 davant el Club de Campo, aquest diumenge 25 d'octubre, en un partit d'alta intensitat i continua invicte a la lliga després de 4 victòries i 1 empat en cinc partits disputats.

El matx no s'ha decidit fins a l'últim quart, en què Georgina Oliva ha avançat a les santcugatenques i, a tres minuts pel final, Begoña Garcia, del conjunt madrileny, ha igualat el marcador per posar l'empat a 1 definitiu.

Aquest empat deixa al Junior FC tercer amb 13 punts, tres menys que el Club de Campo que continua líder en solitari, amb un partit més. La propera jornada les de Marcel Malgosa, visiten el camp de l'RS Tenis, penúltim classificat amb 2 punts i que encara no ha guanyat cap partit, amb 2 empats i 4 derrotes en sis partits.

DISSABTE 24 D'OCTUBRE

- HOQUEI HERBA MASCULÍ. Divisió Honor Masculina. CD Giner de los Ríos 2-2 Junior FC.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Superlliga Iberdrola. DSV CV Sant Cugat 3-2 Feel Volley Alcobendas.

- RUGBI MASCULÍ. Divisió d’Honor B (Grup B). RC L’Hospitalet 15-20 CR Sant Cugat.

- VOLEIBOL FEMENÍ. 1a Divisió Femenina (Grup B). CV Premiá de Dalt Maresme 1-3 DSV CV Sant Cugat B.

- HOQUEI PATINS FEMENÍ. OK Lliga Femenina (Grup B).  Areces Ecopilas Asturhockey 1-8 PHC Sant Cugat.

- FUTBOL SALA MASCULÍ. Tercera Divisió Nacional (Grup 3). Olimpyc Floresta FS 2-5 Pou Escorial.

- HANDBOL MASCULÍ. Primera Estatal (Grup D). CH La Salle Montcada 25-30 CH Sant Cugat.