Els resultats esportius del cap de setmana

El Club Handbol Sant Cugat guanya l'OAR Gracia Sabadell 34 a 29 i es col·loca líder de la Primera Estatal

El Club Handbol Sant Cugat s'imposa a l'OAR Gracia Sabadell per 34 a 29 i se situa líder de la Primera Estatal. Els santcugatencs continuen invictes a casa i se situen a la primera posició de la competició amb 11 punts. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres tenen un balanç de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota en 7 partits.

Aquest dissabte 14 de novembre, l'enfrontament ha acabat amb 16 a 16 a la primera part, però a la segona els santcugatencs han pujat el nivell defensiu i han aprofitat el seu talent en atac per trencar el partit i posar el 34 a 29 final.

La propera jornada els santcugatencs visiten la pista del Joventut Handbol Mataró, 8è classificat amb 5 punts i que ha guanyat els dos últims partits, el dissabte 21 de novembre a les 18:30.

El Club de Rugby Sant Cugat remonta un 0 a 16 en contra i continua invicte a la Divisió d'Honor B

Els santcugatencs remunten, aquest dissabte 14 de novembre, un partit que tenien perdut amb el Gòtics RC, amb un marcador desfavorable de 0 a 16 i acaben imposant-se per 17 a 16 en els instants finals del matx. Amb això, sumen la segona victòria en els dos primers partits després d'imposar-se en la jornada inaugural al RC L'Hospitalet per 15 a 20.

Els blau-i-negres són tercers del grup B de la Divisió d'Honor B amb 8 punts, dos per darrere del CAU València i l'XV Babarians Calviá que en tenen 10.

La propera jornada, el dissabte 21 de novembre, el CR Sant Cugat visita la pista de l'Akra Bárbara RC d'Alacant, conjunt que suma 1 victòria i 1 derrota en aquest inici de competició.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat desaprofita vuit pilotes en el tie-break davant l'OSACC Haro Rioja Voley

El DSV CV Sant Cugat perd per 2 a 3 davant l'OSACC Haro Rioja Voley en un partit en què el tie-break s'ha decidit per 23 a 25. Les santcugatenques han tingut fins a 8 'match-ball' per guanyar el partit, però acaben sumant un punt. Amb això, les santcugatenques són novenes a la classificació amb 8 punts, amb 3 per sobre del descens, que el marca l'Arenal Emevé amb 5.

En el partit d'aquest dissabte 14 de novembre, les santcugatenques s'han imposat en el primer set per 25 a 22, les visitants han guanyat el segon per 22 a 25, el tercer ha tornat a caure de la banda santcugatenca, de forma més clara, amb un 25 a 16, i el quart set i el del desempat han sigut per l'equip visitant, 22 a 25 i 23 a 25. Marta Santos, de l'OSACC Haro Rioja Voley, ha fet 32 punts.

La propera jornada, les santcugatenques visiten la pista del Cajasol Voley Dos Hermanas, 8è classificat amb 9 punts, el diumenge 22 de novembre a les 12:00.

DISSABTE 14

- HOQUEI HERBA MASCULÍ. Divisió d’Honor Masculina. Club de Campo VM 3-0 Junior FC.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Superlliga Iberdrola. DSV CV Sant Cugat 2-3 Osacc Haro Rioja Voley.

- RUGBI MASCULÍ. Divisió d’Honor B (Grup B). CR Sant Cugat 17-16 Gòtics RC.

- HANDBOL MASCULÍ. Primera Estatal (Grup D). CH Sant Cugat 34-29 OAR Gracia Sabadell.

- HOQUEI PATINS MASCULÍ. OK Lliga Plata Nord. HC Sant Just 7-4 PHC Sant Cugat.

DIUMENGE 15

- HOQUEI HERBA FEMENÍ. Divisió d’Honor Femenina. CH Sardinero 3-2 Junior FC.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Primera Divisió Femenina (Grup B). DSV CV Sant Cugat 3-0 Sant Boi Baix Motor.

- HOQUEI PATINS FEMENÍ. OK Lliga Femenina (Grup B). Generali HC Palau de Plegamans 3-2 PHC Sant Cugat.