Els resultats esportius del cap de setmana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí goleja 5 a 2 el Deportivo Liceo i acaba la primera volta de l'OK Lliga Plata Nord invicte com a local

El conjunt masculí del PHC Sant Cugat s'imposa per un resultat de 5 a 2 al Deportivo Liceo aquest dissabte 16 de gener, a la tarda, i suma la cinquena victòria de la temporada a l'OK Lliga Plata Nord.

En la primera part, tres gols de Carles Doménech, Joan Farnés i Xavi Serrallonga semblaven donar una renda clara de 3-0 en finalitzar els primers 25 minuts de partit. A la reapresa, tot i que els santcugatencs van fer el 4-0 de la mà de David Yepes, els gallecs es van posar dos gols per sota amb 4-2. Tot i això, els locals no van deixar lloc a la sorpresa i de nou Serrallonga va arrodonir la victòria fent el 5-2.

Amb aquesta victòria els vermell-i-negres, igualen a punts i superen en la classificació al Deportivo Liceo i són quarts amb 17 punts però amb 2 partits pendents. A mes, acaben la primera volta de la competició invictes com a locals.

La propera jornada el PHC Sant Cugat rep el CP Tordera, 7è amb 11 punts, el dissabte 23 de gener a les 17:30 hores.

L'Olimpyc Floresta FS continua colíder de la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta FS empata a 3 amb el CEFS Rubí aquest dissabte 16 de gener, a la tarda, i suma un punt per seguir colíder de la classificació del grup 3 de Tercera Divisió Nacional, empatat a 22 punts amb el Pou Escorial.

Els florestans es van avançar ràpidament 1-0 amb un gol d'Enric Pallé, però al minut 11, Redoan Drissi va fer l'empat a 1. A la segona part, els de Nico Montoya es van avançar un altre cop, també a l'inici amb un gol de Miquel Verdaguer que suposava el 2-1, que 1 minut després va ser contrarestat per un de Dani Mota. Al 28, Pau Ruiz posava el 3-2, i després d'una alternança de porter-jugador per part dels dos equips, a tres minuts pel final Drissi feia el 3-3 definitiu.

Els blau-i-blancs només han perdut un partit dels 11 que han disputat fins ara, 2 a 5 a casa davant el Pou Escorial, líder de la taula i equip al qual visitaran la propera jornada en un duel directe. El partit es disputarà el dissabte 23 de gener a les 18:20 hores.

El femení del PHC Sant Cugat a un pas de disputar el play-off pel títol i la Copa de la Reina

Les vermell-i-negres han guanyat aquest dissabte 16 de gener, a la tarda, al CP Esneca Vila-sana per 0 a 2, superen a les lleidatanes a la classificació i són a una victòria de poder disputar el play-off pel títol de l'OK Lliga i la Copa de la Reina.

Les santcugatenques van donar un cop d'autoritat guanyant a un rival directe en aquestes places i que abans d'aquesta jornada estava per davant. Només dos gols, un de Laia Paredes a la primera part i un d'Aida Antón a la segona, van servir perquè les de Beto Borregán s'emportessin els 3 punts.

Amb això, el PHC Sant Cugat és quart a la classificació amb 17 punts, un més que el Vila-sana i de moment depén d'ell mateix per classificar-se. El pròxim partit de les vermell-i-negres serà el divendres 22 de gener a les 20:15 davant el darrer classificat, l'Areces Ecopilas Asturhockey, partit ajornat de la jornada 12. Si el guanyen s'hauran classificat, sinó el dissabte 23 tindran una altra oportunitat davant el líder, el Generali HC Palau de Plegamans també a casa en l'última jornada.

Dos de dos del CR Sant Cugat femení a la Divisió d'Honor B

El CR Sant Cugat guanya per 5-21 en la visita al Getxo Giroa d'aquest diumenge 17 de gener, al matí, i suma la segona victòria en dos partits disputats a la Divisió d'Honor B.

Tres marques de Maria SorianoCarla Arca i Alba Albarellos mes les corresponents transformacions d'Ani Iglesias han posat el 5 a 21 clar per a les santcugatenques, que sumen així una altra victòria important de cara a acabar la lliga en posicions de play-off d'ascens.

Amb aquestes dues victòries, la primera en el debut davant el GEiEG per 44-5, les blau-i-negres se situen segones classificades amb 9 punts, amb un balanç 2 victòries i cap derrota.

La propera jornada el CR Sant Cugat rep a casa el cuer de la competició el Pontevedra RC, equip que ha perdut els dos primers partits que ha disputat. El partit es jugarà el diumenge 24 de gener a les 11:30 hores.

DISSABTE 16

- HANDBOL MASCULÍ. Lliga Catalana Sénior. CH Manyanet 25-25 CH Sant Cugat B.

- FUTBOL SALA. Tercera Divisió Nacional (Grup 3). Olimpyc Floresta FS 3-3 CEFS Rubí.

- HOQUEI PATINS MASCULÍ. OK Lliga Plata Nord. PHC Sant Cugat 5-2 Deportivo Liceo B.

- HOQUEI PATINS FEMENÍ. OK Lliga Femenina (Grup B). CP Vila-sana 0-2 PHC Sant Cugat.

DIUMENGE 17

- RUGBI FEMENÍ. Divisió d’Honor B. Getxo Giroa 5-21 CR Sant Cugat.

- HANDBOL MASCULÍ. Lliga Catalana Sénior. CH Sant Cugat B 38-29 CH Manyanet.

- BÀSQUET MASCULÍ. Lliga EBA (Conferència C-2). Belsué Seguros El Olivar 84-73 UE Sant Cugat.