Els resultats esportius del cap de setmana

L'Olimpyc Floresta FS jugarà la fase per l'ascens a la Segona Divisió B, a més, acaba la primera fase a un punt del líder en superar el CFS Esparraguera per 1 a 2

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala guanya 1 a 2 a la pista del CFS Esparraguera i suma el triomf en el darrer partit de la primera fase de la Tercera Divisió Nacional.

En el partit d'aquest dissabte 27 de febrer, Miquel Verdaguer va avançar els florestans al minut 1, els locals van empatar 1 a 1 i Enric Pallé va fer el gol de la victòria per als de Carlos Nicolás al minut 4 de la segona part.

Amb això, l'Olimpyc Floresta acaba segon amb 34 punts i jugarà la fase per l'ascens a Segona Divisió B.

Una segona fase amb el primer i tercer classificat del seu grup, Pou EscorialCEFS Construccions Santpedor 360, i els tres primers del grup 4; FS LinyolaCFS La Laguna i Guixés Fibra FS Solsona.

El DSV CV Sant Cugat té a tocar el play-off pel títol

El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya 3 a 1 al CV Sayre CC La Ballena i segueix depenent d'ell mateix per disputar el play-off pel títol de la Lliga Iberdrola per primera vegada en la seva història.

En el partit d'aquest dissabte 27 de febrer, les santcugatenques van superar al conjunt canari amb quatre sets disputats. El primer el van guanyar per un igualat 25 a 22 i el segon se'l van endur les visitants per un ajustat 26 a 28. Però el tercer i el quart se'ls van endur les locals per uns amplis parcials de 25 a 15 i 25 a 17.

Amb això el DSV CV Sant Cugat és sisè amb 37 punts. En l'última jornada rep el Cajasol Voley Dos Hermanas, 8è amb 22 punts, el dissabte 6 de març a les 18:00 hores.

El CH Sant Cugat continua a la part alta de la Primera Estatal

El Club Handbol Sant Cugat guanya per 27 a 23 el CH La Salle Montcada i continua a la part alta de la classificació del grup D de Primera Estatal.

En el partit d'aquest dissabte 27 de febrer, els santcugatencs van assolir una renda de cinc punts en els primers 30 minuts (17 a 12) i a la segona part van poder mantenir l'avantatge per posar el 27 a 23 final.

Amb tot, els d'Andrei Xepkin són tercers amb 28 punts i sumen el sisè partit consecutiu sense perdre. El proper compromís del CH Sant Cugat també serà a casa en un partit ajornat davant el CH Sant Esteve Sesrovires, 12è amb 11 punts, el dimecres 3 de març a les 21:15 hores.

DIJOUS 25

- HOQUEI HERBA FEMENÍ. Divisió d’Honor Femenina. Junior FC 1-0 RC Polo.

DISSABTE 27

- HOQUEI HERBA FEMENÍ. Divisió d’Honor Femenina. Junior FC 8-1 RC Jolaseta.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Primera Divisió Femenina (Grup B). CH Bordils 2-3 DSV CV Sant Cugat B.

- RUGBI FEMENÍ. Divisió d’Honor B. CR Sant Cugat 15-18 BUC Barcelona.

- VOLEIBOL FEMENÍ. Superlliga Iberdrola. DSV CV Sant Cugat 3-1 CV Sayre CC La Ballena.

- HANDBOL MASCULÍ. Lliga Catalana Sénior. CH Vilamajor 38-29 CH Sant Cugat B.

- HOQUEI PATINS FEMENÍ. OK Lliga Femenina (2a fase). Telecable HC 6-3 PHC Sant Cugat.

- HANDBOL MASCULÍ. Primera Estatal (Grup D). CH Sant Cugat 27-23 CH La Salle Montcada.

- FUTBOL SALA MASCULÍ. Tercera Divisió Nacional (Grup 3). CFS Esparraguera 1-2 Olimpyc Floresta FS.

- HOQUEI PATINS MASCULÍ. OK Lliga Plata Nord. Manlleu Embotits Solà 0-0 PHC Sant Cugat.

DIUMENGE 28

- FUTBOL FEMENÍ. Preferent femení. CE Sabadell 1-2 Sant Cugat FC.

- FUTBOL SALA MASCULÍ. Divisió d’Honor (Grup 1). FS Pineda de Mar 2-2 FS Sant Cugat.

- HOQUEI HERBA MASCULÍ. Divisió d’Honor Masculina. Junior FC 1-3 Club Egara.

- HANDBOL MASCULÍ. Lliga Catalana Sénior. CH Sant Cugat B 25-27 CH Vilamajor.

- BÀSQUET MASCULÍ. Lliga EBA (Conferència C-2). Briasol CB Salou 66-41 UE Sant Cugat.