El Rugby Sant Cugat venç i es consolida en les fases al títol

Les blau-i-negres han guanyat com a locals i tanquen la 1a volta de la competició encadenant 5 victòries consecutives

El femení del Club de Rugby Sant Cugat ha guanyat 27 a 15 al CR Complutense Cisneros en el darrer partit de la 1a volta, el dissabte 10 de desembre. Les santcugatenques han sortit com un vendaval en els primers minuts i han pogut encarrilar el partit, sumant així la 5a victòria consecutiva de la temporada.

Així doncs, l'inici de les blau-i-negres ha estat per emmarcar, i és que Laura Rey, amb un assaig, i la respectiva transformació d'Ana Maria Iglesias (7 a 0) han obert l'electrònic. A més, Ana Maria Iglesias, amb un cop de càstig, i l'assaig de Mireia Garcia, amb la transformació d'Iglesias, han signat un començament idíl·lic per a les locals, que ja vencien 17 a 0 en el minut 13. Les visitants, però, no havien dit la seva, i tornaven a reenganxar-se en el partit (17 a 12). Abans del pas pels vestidors, una marca d'Alysha Stone tornava a donar ales al CR Sant Cugat, anant al descans amb el 22 a 12.

En la segona part, el ritme del partit ha abaixat, tot i que les blau-i-negres han hagut de lluitar de valent per assegurar el triomf. El CR Complutense Cisneros, amb un cop de càstig, ha posat emoció al partit (22 a 15), però el CR Sant Cugat ha sentenciat amb una marca de Mireia Garcia (27 a 15).

Amb aquest triomf, el CR Sant Cugat acaba la 1a volta amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes, aconseguint totes les victòries de manera consecutiva. En la pròxima jornada, les blau-i-negres rebran el CRAT Residencia RIALTA, conjunt que no van poder vèncer en la 1a volta.