Sant Cugat Creix apel·la a la unió entre els clubs esportius

L'entitat santcugatenca publica un comunicat donant suport a l'activitat esportiva de Sant Cugat i demanen paciència als afectats per poder reaprendre com més aviat millor l'activitat

El Sant Cugat Creix (entitat esportiva formada pel DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Sant Cugat i Club Junior 1917) vol seguir donant suport a l'esport del municipi. Així doncs, després de la reunió telemàtica entre els membres de la junta directiva i els presidents dels 4 clubs, celebrada el dijous 19 de març, l'entitat vol seguir col·laborant activament i engegant iniciatives durant el confinament.

Des de l'entitat santcugatenca mostren preocupació per la situació actual: "Vivim amb molta angoixa les possibles repercussions immediates d'aquesta crisi que colpeja molts sectors, també l'esportiu, l'impacte que causarà a les famílies i la repercussió en les entitats i en els tècnics, ja que molts en depenen per subsistir, tot plegat amb el consegüent perill real de col·lapse de les nostres entitats i del servei que fem a la ciutat".

És per això que Sant Cugat Creix creu necessari el suport entre els clubs, tècnics i famílies i demanen paciència, ja que "durant el mes de maig podrem reprendre algun nivell d'activitat". "Estem segurs que no només guanyarem a aquest virus que ens colpeja sinó que volem creure que en sortirem reforçats com a societat", sentencia l'entitat santcugatenca en el seu comunicat.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a lca ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem