El Sant Cugat FC s'acomiada de la 1a Catalana amb una remuntada

Els vermell-i-negres trenquen una mala dinàmica de 4 jornades perdent en el darrer partit de la competició

El masculí del Sant Cugat FC va finalitzar amb bones sensacions la 1a Catalana, i és que l'equip es va imposar 4 a 2 al CE Atlètic Lleida, el dissabte 27 de maig. Els vermell-i-negres van haver de suar la samarreta de valent, i és que no va ser fins als darrers 15 minuts de partit que van poder consolidar el triomf.

Així doncs, el conjunt visitant va ser l'equip que va portar la iniciativa en la primera part de l'enfrontament, aconseguint posar-se en 2 ocasions per davant (1 a 2), tot i el gol de Ferran Roca. En la represa, però, els vermell-i-negres van saber contrarestar les ofensives visitants i igualaven de nou, amb un gol de Sergi Mas. En el tram final, el Sant Cugat FC certificava la remuntada, amb dianes de Raül Manso i Sergio Mulero.

Amb aquest triomf, el conjunt vermell-i-negre va deixar els últims 3 punts de la temporada a la ZEM Jaume Tubau, uns punts que l'han ajudat a acabar en la 8a posició, amb un balanç d'11 victòries, 7 empats i 12 derrotes.