El Sant Cugat FC perd 4-2 en el seu debut al camp del Fontsanta-Fatjó

El primer equip femení del Sant Cugat, perd en la primera jornada a domicili quan anava guanyant per un resultat de 0 gols a 2

El Sant Cugat FC femení debuta aquesta temporada a la categoria Preferent amb derrota davant el Fontsanta-Fatjó a domicili, per 4 gols a 2. Les santcugatenques s'han avançat per partida doble, gràcies a un gol en propia porteria al minut 11, de la jugadora de l'equip local Jessica Pastor, i a un gol de Laura Sese al minut 24. Només quatre minuts després l'equip local ha fet l'1-2 i el Sant Cugat ha baixat la intensitat amb què havia començat el partit.

L'entrenador del Sant Cugat, Tono Cadevall, ha explicat que a la represa, "hem sortit descentrades i al primer minut ja ens han ficat el gol de l'empat en una errada nostra". A partir del gol de l'empat de la Fontsanta, les santcugatenques han anat a remolc i al 60 i al 82, Anna Rois, del Fontsanta-Fatjó, que ja havia fet el primer, ha completat el seu particular 'hat-trick', per consumar la remuntada local.

Les santcugatenques es queden sense sumar en aquest primer partit de la temporada i se situen tretzenes a la classificació de Preferent.

Per a Cadevall, "aquest era un partit trampa per saber on està l'equip, hem fet una pretemporada només de dos partits i costa saber realment quin és el nostre nivell i quin és el de les nostres rivals".

La propera jornada el Sant Cugat rep a la ZEM Jaume Tubau, el Porqueres, l'11 d'octubre a les 16:30, un conjunt que, a priori, acabarà a la part alta de la classificació.