El Sant Cugat FC es fa fort a casa i es retroba amb el camí del triomf

Els vermell-i-negres han vençut el CF Can Vidalet i es mantenen invictes com a locals

El masculí del Sant Cugat FC ha sumat un nou triomf a casa davant el CF Can Vidalet 2 a 1, el dissabte 27 de novembre, i segueix sense concedir cap derrota com a local. Les dianes d'Iván Sánchez i Marc Rodríguez han avançat als santcugatencs, que han acabat demanant l'hora per sumar els 3 punts.

Amb això, els vermell-i-negres han iniciat molt elèctrics el partit i, en una rematada de cap d'Ivan Sánchez, el santcugatenc ha pogut obrir l'electrònic en el minut 7 del partit. A més, els locals han continuat arribant a la porteria controlada, sense poder ampliar el marcador. En els darrers minuts de la primera part, però, el CF Can Vidalet ha millorat la seva posada en escena i ha tingut ocasions de posar la igualada.

En la represa, una gran jugada individual de Marc Rodríguez ha permès als locals ampliar el seu avantatge, amb un gran xut creuat. El gol ha donat ales als vermell-i-negres, que han seguit generant ocasions de perill, però una jugada enrevessada, ha facilitat als visitants retallar distàncies (2 a 1). A partir d'aquí, els espluguins s'han bolcat sobre la porteria de Guillem Nadal i han tingut opcions d'empatar el partit en els darrers 10 minuts, però el Sant Cugat FC ha sabut salvaguardar el seu avantatge, per sumar un nou triomf a la ZEM Jaume Tubau.

Oriol Alcàzar, tècnic del Sant Cugat FC, es mostra satisfet amb la victòria de l'equip: "Crec que hem sabut tenir el control de la pilota i generar perill amb ella. Tot i que en els darrers minuts hem patit, hem sabut aguantar i és important fer-nos forts a casa".

Amb tot, l'equip se situa en la 5a posició a només 2 punts del líder del grup 2 de la 1a Catalana, el Vic Unió Esportiva, tot i que hi ha equips que encara tenen pendent jugar. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres visitaran la pista del CF Sabadell Nord, el diumenge 12 de desembre. "Sabem que som superiors i si volem aspira a estar amunt, hem de guanyar també a domicili" ha sentenciat l'entrenador santcugatenc.