Un Sant Cugat FC sense idees cau vers el cuer i perd la imbatibilitat com a local

Els vermell-i-negres no han pogut superar a una rocosa UE Sant Ildefons que, amb l'avantatge en el marcador, s'ha defensat amb dents i ungles

El masculí del Sant Cugat FC ha perdut 0 a 1 davant la UE Sant Ildefons, el dissabte 18 de desembre, en un partit gris dels vermell-i-negres. Amb això, els santcugatencs sumen la primera desfeta de la temporada com a locals davant el cuer de la classificació, un equip que quan ha aconseguit obrir la llauna ha sabut tancar molt bé les línies defensives.

La UE Sant Ildefons, tot i ser el cuer de la competició, ha sortit sense complexos sobre el terreny de joc i ha estat intimidant en els primers minuts la porteria defensada per Guillem Nadal. Tot i que les arribades dels de Cornellà no estaven sent clares, els santcugatencs es veien asfixiats per la pressió contínua i no estaven podent jugar amb comoditat la pilota.

Amb el pas dels minuts, els vermell-i-negres han començat a arribar, tot i que les seves accions no generaven perill per la porteria rival. Tanmateix, una paret entre Marc Rodríguez i Guillem Benet ha suposat la primera doble ocasió pels locals, i és que mentre que Jordi Ranera ha xutat al cos del porter, Benet, en el refús, ha enviat la pilota al pòster.

L'ocasió santcugatenca, però, ha estat només un miratge, i és que els visitants han continuat arribant amb facilitat a la porteria local. Amb això, en el refús d'un xut llunyà de la UE Sant Ildefons ha arribat el 0 a 1, en una acció que el seu davanter no ha desaprofitat per enviar la pilota dins la xarxa amb Nadal vençut en el terra. Abans del pas pels vestidors, Marc Arnau ha tingut l'empat, en un centre ras de Marc Rodríguez, però la defensa rival l'ha tret sobre línia de gol.

Els rivals han defensat el seu avantatge

En la represa, els vermell-i-negres tampoc han trobat la manera de fer mal a la UE Sant Ildefons, i és que l'equip rival ha tancat molt bé les seves línies. A més, una errada d'Arturo Rodríguez en la circulació de la pilota ha estat a punt de donar un ensurt als santcugatencs, no obstant això, el jugador visitant no ha pogut definir amb precisió.

Amb el pas dels minuts, el partit s'ha anat tensant, amb moltes aturades i accions dures per part dels dos equips. El Sant Cugat FC, a més, no podia intimidar la defensa de la UE Sant Ildefons, tot i que Benet ha tingut una bona ocasió des de fora l'àrea, però el seu xut ha marxat molt elevat.

L'entrada d'Ivan Sánchez ha creat una mica de perill pels vermell-i-negres, ja que en una rematada de cap seva, el Sant Cugat FC ha fregat l'empat. No obstant això, era el conjunt visitant el que estava còmode sobre el terreny de joc i deixava que passessin els minuts. En el tram final els santcugatencs s'han bolcat a buscar l'empat, i a punt ha estat José Antonio López d'aconseguir la diana, en un xut acrobàtic que ha aturat sense problemes l'arquer. En la darrera jugada del partit, Dani Almazan ha tingut la més clara, i és que el jugador del Sant Cugat FC només havia d'empènyer una passada de Marc Rodríguez, però el vermell-i-negre no ha pogut colpejar l'esfèric, acabant així amb el 0 a 1.

Oriol Alcázar, tècnic del Sant Cugat FC, ha parlat sobre la dificultat del partit:" Els rivals arribaven necessitats de punts, i tot i que hem tingut moment amb accions clares, ells s'han avançat. En la represa hem intentat moure la pilota i genera perill, però ells s'han plantat bé darrere i no ha estat possible".

Amb aquesta derrota, el Sant Cugat FC perd la imbatibilitat com a local i veu com se li pot allunyar les posicions de fases d'ascens, abans de l'aturada de Nadal. "Sabem que és una lliga complicada i són moment i dinàmiques. Hem de seguir treballant i competint pensant en guanyar cada setmana" ha afegit Alcázar. En la pròxima jornada, ja el diumenge 9 de gener, l'equip visitarà la pista del FC Santfeliuenc.