El Sant Cugat FC pateix de valent, però remunta en les acaballes del seu debut

Els vermell-i-negres, que perdien en el minut 87, van guanyar en la primera jornada de la 1a Catalana vers un recentment ascendit

El masculí del Sant Cugat FC va guanyar 3 a 2 vers el CD Turó de la Peira, en el debut del grup 2 de la 1a Catalana, i és que els vermell-i-negres van ser capaços de capgirar un resultat advers en el tram final del partit. Amb això, i amb molta èpica, els locals van aconseguir deixar els 3 punts a la ZEM Jaume Tubau, en un final de partit d'infart.

El partit no va començar de la millor manera per als interessos del Sant Cugat FC, ja que els visitants van avançar-se ràpidament en el marcador. A més, durant la primera part, els vermell-i-negres no es van sentir gens còmodes sobre el terreny de joc, mentre que el CD Turó de la Peira estava molt sòlid i a poc a poc guanyava terreny.

En la represa, però, els locals van decidir jugar per l'exterior, arribant així contínuament a la porteria rival. El Sant Cugat FC estava avisant i gràcies a una diana de Kilian Merino, els vermell-i-negres van poder igualar el partit. No obstant això, i quan millor estaven els locals, de nou el CD Turó de la Peira s'avançava en l'electrònic amb un llançament de falta. En el tram final del partit, el Sant Cugat FC no va abaixar els braços i va empatar en el minut 88, amb una rematada de Jordi Rodríguez. Els locals, però, no estaven satisfets, i van continuar bolcats en la porteria rival per intentar capgirar el partit, aconseguint la fita en el minut 91 amb una diana de Vladimir Osipov per fer esclatar el deliri en la ZEM Jaume Tubau.

Oriol Alcázar, tècnic del Sant Cugat FC, destaca l'ambició dels jugadors per remuntar el partit: "Vam patir de valent en la primera part, ja que no aconseguíem trobar avantatges entre línies. En la represa, però, vam decidir jugar per l'exterior i fruit d'això van arribar les superioritats. És molt important l'ambició de l'equip i és que en el 2 a 2 no es va conformar i va anar pel triomf"

Amb tot, els vermell-i-negres s'estrenen en la 1a Catalana amb una important remuntada per sumar així els seus primers 3 punts. En la pròxima jornada, els santcugatencs visitaran la pista de l'Atlètic Alpicat, el dissabte 8 d'octubre.