El Sant Cugat FC es reforça amb Peirau, Aumatell i Garcia per lluitar per l'ascens

El femení del Sant Cugat FC ha renovat a 12 jugadores i enguany, 4 jugadores de la pedrera faran el salt al primer equip

El conjunt femení del Sant Cugat FC ja té l'equip tancat per competir la temporada vinent a la Preferent Femení, després de finalitzar la darrera temporada en la 8a posició, lluny de les posicions d'ascens, objectiu marcat per les vermell-i-negres a l'inici de la temporada.

Més info: Un any més, Tono Cadevall liderarà el femení del Sant Cugat FC

Amb això, amb el retorn de Tono Cadevall a la banqueta del Sant Cugat FC, l'equip santcugatenc ha decidit renovar la portera Tamara Martin, a les defenses Sara Zauner, Elena Monsonis i Maria Ilie, a les migcampistes Adri Mariné, Marta Blabia, Marta Feliu i Ari Foment i a les davanteres Elisabet Romero, Alexandra Palencia, Laura Sesé i Mónica Casado.

A més, enguany en club ha decidit pujar a la portera Alba López (del juvenil) i a les jugadores del sènior B Clara Masana (lateral), Paula Lozano (jugadora que pot ocupa el mig del camp, el lateral o el central) i Carlota Rodíguez (extrem). D'altra banda, el Sant Cugat FC s'ha reforçat amb la defensa Anna Aumatell (provinent d'Andorra), la migcampista Carme Peirau (del Tennessee Tech Universiti dels Estats Units) i a l'extrem polivalent Alexandra Garcia (del cadet-juvenil del Món Femení Terrassa).

Per contra, Paula Sanabria marxarà als Estats Units amb una beca universitària, les jugadores Yeimi Morban, Ainhara Navas, Elena Arxer i Laura Claramunt jugaran la temporada vinent al segon equip vermell-i-negre, mentre que Maria Bolibar abandona al club santcugatenc.

 
 
 
Comentaris

Destaquem