El Sant Cugat FC B remunta s'emporta el derbi vers el CFU Mira-sol Baco

Els vermell-i-negres, amb el triomf, acumulen 11 jornades sense conèixer la derrota

El CFU Mira-sol Baco i el Sant Cugat FC B s'han vist les cares, el diumenge 6 de febrer, en el primer derbi santcugatenc de la 3a Catalana del 2022. Els visitants s'han avançat en el marcador, tanmateix, els vermell-i-negres han capgirat el partit (1 a 3) i han sumat els 3 punts.

Així doncs, el CFU Mira-sol Baco ha donat la sorpresa, i quan només havien passat els primers 4 minuts, Alberto Álvarez obria la llauna. El gol, però, no ha abaixat els ànims dels vermell-i-negres, que han buscat la porteria defensada per Xavi Morales i han aconseguit l'empat gràcies a una diana de Ferran Vera, abans del pas pels vestidors.

En la represa, el filial del Sant Cugat FC ha incrementat una mica més la seva intensitat i ha pogut posar-se per davant, amb un gol de Pau Carbonell en el minut 62. Pocs minuts després, Bakary Bodian sentenciava el partit, amb el definitiu 1 a 3.

Amb la victòria, els vermell-i-negres encadenen 11 jornades sense perdre i se situen en la 2a posició, dins de les fases d'ascens, a 4 punts del líder, la UD San Lorenzo. Per la seva banda, la derrota aprofundeix la ferida dels mirasolencs, que sumen 11 jornades sense guanyar i se situen antepenúltims, 3 punts per sobre dels cuers.