Sant Cugat serà punt de sortida i arribada de la reVolta al 2021

La prova ciclista femenina s'ajorna al 2021 a causa de la pandèmia de la COVID-19 i l'Ajuntament de Sant Cugat renova l'acord perquè el municipi aculli la sortida i arribada de la reVolta

La reVolta, l'edició femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, s'ajorna fins al 2021 a causa de la impossibilitat de reorganitzar-la al calendari a causa de la pandèmia de la COVID-19. Aquesta 2a edició, prevista pel 12 de juliol del 2020, tenia sortida i arribada a Sant Cugat, no obstant això, amb l'ajornament, el municipi l'acollirà de cara al 2021.

Així ho explica Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya, en un comunicat oficial: "Hem seguit els mateixos criteris que amb la Volta a l'hora de decidir posposar la cursa fins a l'any vinent. Volem celebrar la reVolta amb les màximes garanties i amb la seguretat que es donaran les millors condicions perquè la prova tingui tots els al·licients que mereix".

La decisió ha estat presa de manera conjunta amb l'Ajuntament de Sant Cugat i, tot i encara s'ha de decidir quan se celebrarà, el municipi tornarà a acollir la sortida i arribada de la reVolta amb l'objectiu és trobar aquella data que permeti comptar amb una destacada participació d'equips estatals i internacionals.

"L'Ajuntament de Sant Cugat referma el seu compromís amb la reVolta i el ciclisme femení. Per això mantenim l'acord per l'any vinent. Volem que el nostre municipi sigui el lloc de referència de la pròxima edició de la cursa, el 2021", sentència Gemma Aristoy, regidora d'Esports, en el comunicat oficial.

 
 
 
Comentaris

Destaquem