Sant Cugat, tret de sortida i meta de la reVolta 2021

El municipi acollirà la reVolta després de no poder-se celebrar el 2020 a causa de la pandèmia per la COVID-19

Sant Cugat serà finalment l'escenari de la 2a edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, durant el diumenge 30 de maig, una prova que acollirà les millors ciclistes de l'àmbit mundial. El municipi havia d'acollir aquesta 2a edició el 12 de juliol del 2020, no obstant això, la COVID-19 va obligar a ajornar-la.

Amb això, Francesc Carol, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assenyalat en un comunicat la importància d'acollir aquesta prova: "Des de la regidoria d'Esports volem donar especial promoció a totes aquelles iniciatives que vulguin donar un impuls cap a la total integració de les dones en l'àmbit esportiu. Lamentablement, en ple segle XXI, encara queda molt per assolir l'autèntica igualtat de gènere en el món de l'esport."

D'aquesta manera, Sant Cugat serà el punt de sortida d'aquesta 2a edició i es buscarà traçar un recorregut exigent que passarà per diverses comarques fins a arribar de nou al municipi, on estarà ubicada també la meta. 

D'altra banda, Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, ha especificat en el comunicat el vincle creat amb Sant Cugat: "Teníem moltes ganes de tornar a posar en marxa la reVolta, la nostra prova femenina, i amb Sant Cugat hem trobat el company de viatge ideal per a fer-ho. Viurem un gran dia de ciclisme femení i amb un final molt atractiu"

Amb tot, aquesta 2a prova coincidirà amb la celebració de l'edició centenària de la Volta Ciclista a Catalunya, disputada entre el dilluns 22 de març i el diumenge 28 del mateix mes, una reVolta que es va estrenar el 2018 al circuit de Montjuïc i en la qual Laura Stephens es va proclamar com a vencedora d'entre les 118 ciclistes participants.

 
 
Comentaris

Destaquem