La santcugatenca i atleta Laia González aconsegueix èxits esportius als Estats Units

L'atleta formada al Club Muntanyenc Sant Cugat i ara a la Univeristat Central de Misouri ha obtingut dues plates en un torneig estatal

La santcugatenca Laia González, atleta formada al Club Muntanyenc Sant Cugat, actualment està als Estats Units, concretament a la Universitat Central de Misouri estudiant una especialització en tecnologia de disseny i dibuix, a més de ser atleta per aquesta universitat des de l'any 2017. González va estudiar ESO i Batxillerat a l'Institut Angeleta Ferrer i Sensat de Sant Cugat.

En el primer torneig de 2021, Laia González ha participat en el MIAA Rust Buster celebrat a la ciutat de Topeka (Kansas) el dissabte 16 de gener. En aquest torneig estatal, la santcugatenca ha aconseguit dues plates de forma individual.

González ha aconseguit la segona posició als 600 metres llisos amb un temps d'1:28.96 i també als 60 metres amb obstacles amb un temps de 9 segons i 13 dècimes. A més, ha aconseguit la primera posició en la prova de 400 metres relleus amb quatre corredores mes amb un cronometratge de 3:57.07.

Amb això, l'atleta santcugatenca segueix aconseguint èxits estatals als estats units en el primer torneig disputat per aquesta universitat després de fer-ho per últim cop el passat mes de febrer de 2020.