Els santcugatencs es mantenen fent exercici físic des de casa

L'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom segueix proposant iniciatives als santcugatencs perquè continuïn realitzant exercici físic tot i el confinament del coronavirus

L'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom es va unir a la iniciativa de La Fundació Catalana per l'Esport amb la seva campanya #FemEsportACasa durant la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, el darrer dilluns 6 d'abril. Així doncs, l'OMET va demanar fotografies als santcugatencs realitzant esport des de casa amb la intenció de convertir l'activitat física regular en una estratègia per actuar enfront del confinament i evitar els perills del sedentarisme durant la quarantena. 

A més, durant el confinament pel coronavirus, l'Oficina Municipal d'Esports ha continuat realitzant classes de manera telemàtica perquè tots els seus usuaris i la resta de ciutadans puguin continuar amb la rutina física i va penjant vídeos de sessions organitzades pels tècnics esportius.

Així doncs, en la pàgina web de l'OMET, es poden trobar sessions dividides en 3 grups: per adults (amb sessions de tai-txí, ioga, gimnàstica de manteniment, pilates i estiraments), per gent gran (amb gimnàstica de manteniment, txi kung i recomanacions durant aquests dies) i per infants d'esport escolar (amb exercicis, jocs i reptes per realitzar sol o en família).

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
 
Comentaris

Destaquem