El Sedis Efausa, primer rival de la renovada Unió Esportiva Sant Cugat a 1a Catalana

Les vermell-i-negres, amb 10 noves incorporacions, competiran de nou a la 1a Catalana amb l'objectiu d'assolir la permanència

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat disputarà una temporada més la 1a Catalana, enguany enquadrat en el grup 2. L'equip, molt renovat respecte al conjunt que la darrera temporada va finalitzar fora de les posicions de descens, iniciarà la competició a casa, el dissabte 17 d'octubre, davant el Sedis Efausa.

 

Més info: La UESC renova el seu equip i incorpora fins a 10 jugadores en el nou projecte de Soro

Per a Francisco Soro, tècnic nouvingut: "Per a nosaltres és important començar jugant com a locals, i més tenint en compte que després jugarem 2 jornades consecutives a domicili. El conjunt rival és un equip fort, que compta amb el primer equip a Lliga Femenina 1".

 

Més info: Francisco Soro dirigirà el femení de la UESC la temporada vinent

Així doncs, després de la jornada inaugural, les santcugatenques jugaran com a visitants vers el Club Natació Sabadell (exequip de Marina Querol, jugadora fitxada aquesta temporada) i el Nou Bàsquet Olesa (conjunt que les vermell-i-negres van enviar a 2a Catalana farà ara 5 temporades en els play-out de descens).

A més, durant la 1a volta, les vermell-i-negres es desplaçaran als terrenys de joc de la Sessió Esportiva Santa Eulàlia (nou equip de Cris Costa Saioa Lucas), el Jet Odontomed, l'FC Martínenc Bàsquet i el Sutton CBF Cerdanyola B.

Per contra, durant la 1a part de la competició, els equips que visitaran la ZEM Rambla del Celler seran, a més del Sedis Efausa, el Petropinto ASFE, el Vedruna Carme Sabadell, el CE Sant Nicolau i el Camping Bianya Roser.

"És un grup amb molt nivell i molt competitiu, un grup molt fort i molt igualat. Nosaltres enguany tenim un equip renovat, així que anirem progressant, marcant-nos objectius a curt termini" explica Francisco Soro.

Amb tot, enguany els 2 primers de cada grup (hi ha 3 grups a 1a Catalana), més els 2 millors tercers, disputaran una fase d'ascens. D'altra banda, els 2 darrers de grup baixaran directament i el tercer i quart per la cua jugaran una fase de play-out. "El nostre objectiu serà mínim la permanència i anirem veient a què aspirem segons anem evolucionant" sentència Soro.

 
Comentaris

Destaquem