Segarra, Losada i Argudo, convocades amb Espanya de rugbi a 7

Les 3 jugadores han estat seleccionades per a preparar les Sèries Mundials de Rugby a 7 que es disputaran a Espanya a finals de gener

La santcugatenca Amàlia Argudo (de l'Stade Toulousain) i les jugadores del Club de Rugby Sant Cugat Elisabeth Segarra i Maria Losada han estat seleccionades per Pedro de Matías per participar en una concentració amb la selecció espanyola per a preparar les Sèries Mundials de Rugby a 7, entre el divendres 7 i el dimecres 12 e gener. Amb això, les 3 jugadores formen part d'una llista de 22, que s'haurà de reduir a 13 de cara a les 2 pròximes Sèries Mundials.

Les Sèries Mundials de Rugby a 7 aterren per primera vegada a Espanya, i és que mentre la 3a sèrie es disputarà a Màlaga entre el 21 i 23 de gener, la 4a se celebrarà a Sevilla entre el 28 i 30 del mateix més. Amb tot, el combinat nacional buscarà mantenir el seu bon estat de forma, després de finalitzar en la 6a posició en la Sèrie Mundial disputada a Dubai.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem