El Solideo PHC Sant Cugat cau contra el Barça i encara no coneix la victòria a l'OK Lliga

Una desastrosa primera part amb vuit gols encaixats va condemnar els vermell-i-negres

El Solideo PHC Sant Cugat segueix sense guanyar a l'OK Lliga després de caure contra el tot poderós FC Barcelona per 1-8 durant la tarda del dissabte 1 d'octubre. Amb aquesta derrota els homes de Joan Carles Vadillo sumen un punt en cinc jornades.

Amb un Pavelló 2 del ZEM Rambla del Celler a rebentar davant la gran ocasió, el matx es va començar a decantar ben aviat i és que en poc més de cinc minuts Joao Miguel Rodrigues amb un doblet  -va acabar amb 4 gols- i Pau Bargalló van col·locar un ràpid 0-3 al marcador. Ni a través dels temps morts Vadillo va poder aturar el torrent de joc blaugrana (ahir de daurat) que en deu minuts ja s'havia situat 0-5 i al finalitzar la primera part ja comptava amb una renda de 8 gols de diferència.

Carles Domènech és trabat durant una acció del partit contra el Barça. FOTO: Ajuntament

A l'inici de la segona part, Xavi Serrallonga va poder marcar el gol de l'honor santcugatenc i situar el definitiu 1-8 en el marcador. Una derrota dolorosa, però que posada en context -el Barça és el conjunt més golejador i el menys golejat de la competició- s'entén perfectament davant de l'únic equip que resta imbatut a la màxima categoria de l'hoquei espanyol.

Joan Carles Vadillo va acusar la mala primera part a què l'equip "no va saber competir en unes condicions inesperades, ens vam sentir desbordats. Vam entrar en un bucle d'errades contínues i va passar el que va passar. A la segona part es va veure millor el que som nosaltres. Té mèrit reaccionar com vam reaccionar perquè emocionalment no estàvem bé, però no és consol. No podem permetre que passi el que va passar durant tota una part sencera".

Amb la derrota, la quarta consecutiva, el Solideo PHC Sant Cugat es queda onzè a la classificació amb un sol punt a l'espera del que facin Vilafranca, Girona i Lleida, els tres equips que encara no han puntuat, en els seus partits de diumenge. En la propera jornada els vermell-i-negres viatjaran a Alacant per enfrontar-se al Pas Alcoi, sisè classificat.