Un superior Olimpyc Floresta FS deixa escapar el primer triomf a la fase d'ascens

Els florestans empaten a 5 amb l'FS Linyola després d'una segona part trepidant, però no aprofiten les seves oportunitats per sumar els primers tres punts a la segona fase

L'Olimpyc Floresta FS empata a 5 davant l'FS Linyola en un igualat partit i segueix sense conèixer la victòria a la segona fase de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. En el partit disputat aquest dissabte 24 d'abril, els santcugatencs han estat superiors en bona part dels 40 minuts, però han pagat cars els errors en defensa i no han aprofitat les clares ocasions que han tingut.

L'Olimpyc Floresta FS ha començat dominant el partit i tenint presència en camp rival. Tot i això, en un dels primers apropaments de perill, els visitants s'han avançat en el marcador. Amb el desavantatge els locals no s'han desanimat i amb el marcador de 0-1 han seguit dominant el partit i gràcies a això han pogut donar la volta al marcador. L'empat l'ha fet Xavier Monrabal i el 2-1 Pau Ruiz amb un bon gol per l'escaire al minut 15 resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Els blau-i-blancs han sortit a la segona part amb la mateixa intenció que a la primera i des del principi han atacat a la porteria rival. Tot i això, els locals guanyaven per la mínima i l'FS Linyola ha pogut fer l'empat a 2 en una jugada aïllada i que ha agafat per sorpresa als florestans. Després de l'empat, el partit s'ha igualat i s'ha intensificat de cara als darrers instants i en 3 minuts hi ha hagut quatre gols. L'Olimpyc Floresta FS s'ha avançat 3-2 gràcies a Daniel Freixa, els locals han capgirat el marcador amb dos gols consecutius i Pau Ruiz ha fet el 4-4 des del punt de penal. Finalment, ha continuat la bogeria i a un minut pel final els visitants han fet el 4 a 5, però Enric Pallé ha pogut fer el 5 a 5 definitiu.

Després del partit, l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Carlos Nicolás ha lamentat els errors del seu equip: "Ha estat un partit molt semblant als que estem fent en aquesta segona fase. Els partits se'ns escapen pels nostres errors i això és el que hem de millorar".

Nicolás ha afegit que és el que ha d'acabar de corregir l'equip perquè arribi la primera victòria: "Crec que ens falta estar concentrats durant els 40 minuts, seguim tenint moments en què ens desconnectem del partit i en aquesta fase això et penalitza molt perquè hi ha molt bons jugadors que ho saben aprofitar".

La propera jornada, l'Olimpyc Floresta FS visita la pista del Pou Escorial, líder de la classificació amb 14 punts i invicte a la competició, el dissabte 8 de maig a les 18:30 hores.

Avantatge just per als locals a la 1a part

El partit ha començat amb un Olimpyc Floresta FS amb més presència en camp rival i amb possessió de la pilota tot i que sense incomodar el porter rival. Un xut creuat d'Enric Pallé i un altre d'Adrià Santaolalla han estat els primers avisos dels de Carlos Nicolás que no han sortit a especular, davant un FS Linyola que no s'ha acostat a la porteria dels blau-i-blancs.

Tot i això, els visitants s'han refet per un moment del domini dels locals i han tingut dues ocasions. Posteriorment, en la jugada següent després d'unes possibles mans d'un jugador visitant dos jugadors visitants s'han quedat sols i l'FS Linyola no ha perdonat per fer el 0-1 al minut 5.

L'Olimpyc Floresta FS s'ha refet després del gol i ha seguit dominant la possessió i el partit. Després del gol, els visitants han comès infracció per sessió de la pilota cap al porter, però els locals no han sabut aprofitar el servei de falta.

Els de Carlos Nicolás ho han seguit intentant, però no han tingut encert de cara a porteria, mentre que cada vegada que s'acostava, l'FS Linyola tenia molt perill i ha estat a punt de fer el segon en alguna ocasió. La insistència dels locals ha acabat donant els seus fruits, ja que en una de les jugades d'atac Aaron Ajoku ha fet una gran jugada individual i ha servit la pilota per Xavier Monrabal i aquest ha fet un just empat a 1.

Els florestans han seguit amb la inèrcia de la primera part i han tingut oportunitats suficients de desequilibrar el marcador amb ocasions de tots els colors i el segon gol ha arribat a 5 minuts per finalitzar la primera part amb un golàs des de fora l'àrea de Pau Ruiz i que ha suposat el 2 a 1. En els darrers minuts els locals han tornat a tenir ocasions i una xilena dins l'àrea de Guillem Munte ha estat a punt de suposar el 3 a 1. Finalment, el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el resultat ajustat de 2-1.

Embogida 2a part

La segona part ha començat igual que la primera, amb un Olimpyc Floresta FS buscant la porteria rival des de l'inici de forma ràpida i amb això ha pogut trobar oportunitats, a l'inici una de Guillem Munte i en el rebuig un xut de Miquel Verdaguer els ha faltat poc per ser el 3-1. No obstant això, el resultat era perillós perquè el mínim avantatge mantenia viu a l'FS Linyola.

Encara que els visitants han tingut més pilota, els locals s'han sentit còmodes defensant i deixant passar el temps. Al contraatac han tingut una oportunitat claríssima per fer el tercer, però Daniel Freixa no ha pogut culminar una conjunta amb Enric Pallé. Per la seva banda, els visitants sí que han aprofitat les seves oportunitats i en una jugada aïllada el porter visitant ha fet una passada llarga amb la mà i un jugador visitant l'ha pentinat cap enrere des de la frontal per fer el 2-2.

El 2-2 ha reforçat a l'FS Linyola, que ha pujat la intensitat defensiva i el partit s'ha igualat, amb això l'Olimpyc Floresta FS no acostar-se amb tanta facilitat a la porteria rival. Després d'un tram travat i amb diverses faltes en què s'ha aturat molt el rellotge, els dos equips han tingut dos mà a mà clars, però els porters han evitat que es desequilibrés el marcador.

Tot seguit, el partit ha embogit i un gol de Daniel Freixa després d'un centre-xut de Xavier Monrabal posava el 3-2, però dos gols de forma consecutiva de l'FS Linyola han capgirat el marcador quan falten 4 minuts per acabar el partit.

Després d'un temps mort demanat per Carlos Nicolás, l'Olimpyc Floresta FS ha posat porter jugador i en la jugada següent un jugador de l'FS Linyola ha rebutjat una pilota amb les mans dins l'àrea i ha suposat un penal per als locals que Pau Ruiz no ha perdonat per al 4-4. En els instants finals el partit ha estat una autèntica bogeria, els visitants han tornat a repetir la jugada del 2-2 i han fet el 4 a 5. Tot semblava dat i beneït per a la victòria visitant, però Enric Pallé ha fet el 5-5 amb sistema de porter jugador i ha pogut salvar un punt per als locals.