Tot a punt per a la gala benèfica pel 7è Campus Sant Cugat a l'Índia

La gala comptarà amb la presència de 130 participants que ajudaran a fer possible l'expedició d'entrenadors de 5 clubs diferents de Sant Cugat a Anantapur, una ciutat del sud-est de l'Índia

Un any més, un grup d'entrenadors de clubs santcugatencs viatjarà a l'Anantapur, entre el 15 i el 30 de juliol, amb la intenció d'apropar el futbol i el bàsquet als infants gràcies al Campus Sant Cugat a l'Índia. D'aquesta manera, per a fer possible aquesta 7a edició, se celebrarà, el divendres 7 de juny al Casal de Torreblanca, una gala benèfica per a recaptar fons per a costejar l'expedició dels 27 entrenadors.

Amb tot, el sopar té un cost de 20 euros i en ell participaran 130 inscrits en una gala amenitzada pels grups musicals Arritmia i Vinylics (tribut a la banda anglesa The Beatles). A més, durant la festa, se celebrarà una rifa de diferents samarretes i equipacions d'esportistes d'elit de Sant Cugat i hi haurà una subhasta amb l'únic objectiu de poder recaptar fons per al campus. D'altra banda, també hi ha la possibilitat de participar amb un donatiu a la Fila Zero per a ajudar a fer possible aquesta edició.

 


Futbol i bàsquet a l'Índia


El Campus Sant Cugat a l'Índia és un projecte que enguany celebra la 7a edició. En la primera edició, el projecte va estar impulsat per Sant Cugat FC, gràcies al suport de la Fundació Vicente Ferrer, i en el transcurs dels anys s'han sumat el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Junior Futbol Club, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat.

Com cada any, el campus anirà dirigit a uns mil infants amb la intenció que puguin conèixer de més a prop el món del futbol i el bàsquet. D'aquesta manera, l'objectiu de l'expedició estar a assentar les bases d'ambdós esports i professionalitzar els entrenaments perquè els mateixos tècnics puguin continuar amb el projecte durant la temporada. A més, l'expedició pretén acostar-se als mandals, poblacions allunyades dels grans nuclis urbans, on la pràctica esportiva és de difícil accés.

 
 
Comentaris

Destaquem