La UESC debuta a la Divisió d'Honor amb l'objectiu de consolidar-se

Les santcugatenques, després d'assolir la permanència la darrera temporada, buscaran un any més mantenir la categoria en la divisió de plata del tennis taula

El femení del tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat aixeca el teló a una nova temporada a la Divisió d'Honor i ho fa en el grup 2B. Les santcugatenques, en el seu segon any a la categoria de plata del tennis taula estatal, volen treures l'etiqueta d'equip petit i buscaran sumar el seu primer triomf com a local vers el Suris Calella, el dissabte 16 d'octubre a les 11 hores.

Amb això, Constanza Martínez, jugadora i entrenadora de l'equip, es mostra confiada en el debut: "Debutem davant un equip amb un gran nivell i amb molt potencial. Tanmateix, sé que som capaces de tirar endavant aquest partit".

Respecte a la darrera temporada, el conjunt santcugatenc ha apostat pel bloc de jugadores que van assolir la permanència. D'aquesta manera, el conjunt tornarà a estar format per Constanza Martínez, Alèxia Guarch i les bessones Laia i Mariona Munné.

"És veritat que hi ha hagut petits canvis, com jo que estic vivint a Alacant o Mariona Munné que està concentrada amb el CAR Sant Cugat. No obstant això, seguim molt connectades i confiem en el nostre joc" explicava Martínez.

A més del debut com a local, durant aquesta temporada l'equip es veurà les cares amb el Girbau Vic TT, el CTT Bascara i el Centro Natación Helios. "Tenim respecte a tots, però cap mena de por. És evident que tots són equips potents, si no no estarien en aquesta categoria, però nosaltres també. Així que hem de focalitzar-nos amb les coses que sabem fer" afegia l'entrenadora.

Amb tot, mentre els 3 primers de cada grup lluitaran per l'ascens, els 2 cuers competiran per no perdre la categoria amb els rivals del grup 2A. "La temporada passada ens vam salvar en el darrer instant, així que aquesta esperem poder assolir la permanència com més aviat millor" ha sentenciat Constanza Martínez.

 
 
Comentaris

Destaquem