Últims dies per inscriure's en el 9è Torneig Internacional Tenis Sénior Valldoreix

El campionat, que es jugarà al Club Esportiu Valldoreix, és puntuable per a la classificació mundial de la Federació Internacional de Tenis (ITF) en categoria sénior

Les inscripcions de la 9a edició del Torneig Internacional Tenis Sénior Valldoreix es tancaran el pròxim 3 de setembre, a les 10 hores. Per a participar-hi és obligatori tenir l'IPIN de l'ITF, que té un cost de 25 euros. La sol·licitud de l'IPIN es pot fer a través de TenisSenior. En aquesta línia, el Club Esportiu Valldoreix assumirà el cost de l'IPIN dels jugadors del club que hi participin.

Les inscripcions tenen un cost de 50 euros (45 euros pels socis del CE Valldoreix) per competir en 1 prova individual i 1 de dobles; 25 euros (20 euros pels socis del CE Valldoreix), en un doble, i 45 euros (40 euros pels socis del CE Valldoreix), en dos dobles. En la inscripció, l'organització lliura un welcome pack, amb productes de les empreses patrocinadores i col·laboradores.

 

Del 9 al 14 de setembre, al Club Esportiu Valldoreix

La 9a del Torneig Internacional Tenis Sénior Valldoreix es jugarà entre el dilluns 9 i el dissabte 14 de setembre, a les pistes de tenis del Club Esportiu Valldoreix. El campionat, que és puntuable per a la classificació mundial de la Federació Internacional de Tenis (ITF) en categoria sénior, l'organitzen el Club Esportiu Valldoreix, BTT (l'empresa responsable de la gestió esportiva del club) i Tenissenior.com, una web de tenis per a jugadors veterans. El torneig, que es disputarà en les modalitats d'individuals i dobles, es jugarà entre les categories +35 a +85 anys (de 5 anys en 5 anys), masculí, femení i mixt. L'organització espera arribar a la xifra de 150 inscrits d'una quinzena de nacionalitats diferents, amb la participació també de jugadors del Club Tennis Natació Sant Cugat, el Junior FC i el Set Ball Tennis. La directora del torneig és Pia Hankö i el jutge-àrbitre, Mike del Cerro.

El sopar oficial del torneig es farà el dijous 12 de setembre, al restaurant del CE Valldoreix, mentre que el dia abans l'entitat oferirà un còctel de benvinguda al torneig.

 

El club demanarà el grau 1 a la Federació Internacional de Tennis

El Club Esportiu Valldoreix demanarà a la Federació Internacional de Tennis (ITF) que en l'edició del 2020 el Torneig Internacional Tenis Sénior Valldoreix li atorgui el grau 1 (el grau 1 és el més important i el 5, el menys important). Ara té el grau 2.

La tercera edició del Memorial Jaume Selga, al Club Esportiu Valldoreix

Després de dues edicions consecutives al Set Ball Tennis de Sant Cugat, la tercera edició del Memorial Jaume Selga es farà al Club Esportiu Valldoreix, coincidint amb el 9è Torneig Internacional Tenis Sénior Valldoreix. La intenció és que aquest memorial es jugui cada any al CE Valldoreix.

Jaume Selga va ser un apassionat del món del tenis, que el 1997 va obrir la botiga Match Ball, especialitzada en tenis i en oferir un bon servei de reparació de raquetes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem